PREMIJER JEDNO, ORGANIZATOR DRUGO: Tajli tvrdi da nevakcinisani NEĆE moći da igraju na Australijan openu!
Foto: EPA/Dave Hunt

đoković čeka njihovu odluku

PREMIJER JEDNO, ORGANIZATOR DRUGO: Tajli tvrdi da nevakcinisani NEĆE moći da igraju na Australijan openu!

Ipak, podsećamo da je pre samo dva dana premijer države Viktorije Den Endrjuz objavio da će publika moći da prisustvuje mečevima u punom kapacitetu, ali i da će samo potpuno vakcinisani teniseri moći da uđu u tu državu bez karantina ili boravka u "balonu"

Objavljeno:

Posle mnogobrojnih konfuznih informacija koje su stizale sa svih strana, a vezane su za nastup tenisera na predstojećem Australijan openu, konačno je stigla informacija iz prve ruke. Direktor turnira, Krejg Tajli obelodanio je važnu odluku – nevakcinisanim igračima neće biti dozvoljeno učešće na turniru!

Australijan open će se održati od 17. do 30. januara 2022. godine, a titulu treba da brani Novak Đoković, koji još nije obelodanio svoj vakcinalni status u javnosti. Direktor turnira ipak se nada da će se srpski teniser pojaviti u Melburnu.

- Voleo bih da Novak Đoković dođe ovde. On je rekao da je vakcinacija za njega privatno pitanje i da neće pričati o tome. Većina tenisera i teniserki su vakcinisani. Voleli bismo Novaka ovde – rekao je Tili na pitanje o učešću Novaka Đokovića u Australiji.

Potvrda je vrlo brzo stigla i od dobro obaveštenih novinara Tajmsa, pa su u Melburnu i definitivno presekli da ne dozvole nevakcinisanima učešće na prvom Grend slemu sezone.

Australijan open
foto: EPA/David Crosling

Ipak, podsećamo da je pre samo dva dana premijer države Viktorije Den Endrjuz objavio da će publika moći da prisustvuje mečevima u punom kapacitetu, ali i da će samo potpuno vakcinisani teniseri moći da uđu u tu državu bez karantina ili boravka u "balonu".

Nema razloga da ako druga opcija bude na raspolaganju kao prošle godine, Đoković samo bude u karantinu pred i tokom takmičenja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.