IZUZETNO ZANIMLJIV OKRŠAJ: Medvedev bez poraza završio takmičenje u grupi (FOTO)
Foto: Profimedia

završni turnir sezone u torinu

IZUZETNO ZANIMLJIV OKRŠAJ: Medvedev bez poraza završio takmičenje u grupi (FOTO)

Ruski teniser će u polufinalu igrati sa boljim iz duela Rubljov - Rud

Objavljeno: 07:00h

Drugi teniser sveta Danil Medvedev bez poraza plasirao se u polufinale završnog turnira sezoni koji se igra u Torinu, pošto je u poslednjem kolu grupne faze savladao Janika Sinera sa 6:0, 6:7(5), 7:6(8).

Siner, koji je ušao kao zamena umesto Matea Beretinija, bio je blizu druge pobede iz isto toliko mečeva u Torinu. Imao je i meč loptu u taj-brejku trećeg seta, ali je Medvedev uz dosta muke ipak slavio na kraju.

Velika nada italijanskog tenisa u grču je započela meč protiv favorizovanog protivnika. Delovalo je da će se Danil Medvedev prošetati kroz ovaj meč jer je prvi dobio u svoju korist sa 6:0.

U drugom setu je nakon razmene brejkova, o pobedniku odlučivao taj-brejk. U njemu je Italijan stigao do set lopte, odigrao agresivno i stigao do izjednačenja.

Posle velike borbe u trećem setu odluka o pobedniku meča pala je u taj-breku, gde je Medvedev iskoristio treću meč loptu za treći trijumf u Torinu. Ruski teniser će u polufinalu igrati sa boljim iz duela Rubljov - Rud koji je na programu u petak od 14 časova.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.