DOBRA NAJAVA POLUFINALA: Zverev dao zanimljiv odgovor na pitanje o Novaku
Foto: EPA/John G Mabanglo

biće uzbudljivo

DOBRA NAJAVA POLUFINALA: Zverev dao zanimljiv odgovor na pitanje o Novaku

Srpski i nemački teniser su ove sezone često igrali u završnicama turnira

Objavljeno: 19:11h

Nemački teniser Aleksander Zverev biće rival Novaku Đokoviću u polufinalu završnog turnira sezone koji se igra u Torinu.

Đoković i Zverev su ove sezone često igrali u završnicama turnira, a nema sumnje da nas i u Torinu očekuje još jedan spektakl između prvog i trećeg tenisera sveta.

- Uvek je moguće napredovati. I Novak Đoković, koji je 20-struki grend slem šampion, konstantno napreduje. Veliki igrači to rade - poručio je Zverev nakon meča.

Novinare je potom zanimalo "gde će se meč odlučivati", a Zverev je imao zanimljiv odgovor na to pitanje.

Aleksandar Zverev
foto: Profimedia

- Biće odlučen ovde na teniskom terenu - našalio se Nemac, a potom i ozbiljno odgovorio na pitanje nakon što se voditelj programa ispravio.

- Igrao sam protiv Novaka na svakom mogućem velikom turniru na betonu ove godine. Igrali smo u Australiji, igrali smo u Tokiju na Olimpijskim igrama i na US openu. Sada ćemo i ovde. Svi imamo naviku da igramo u završnicama velikih turnira, grend slemova, Olimpijskih igara. Verujem da će biti zabavno u subotu - podvukao je Zverev.

Podsećamo, Zverev je tri puta savladao Novaka Đokovića, dok je srpski teniser bio bolji sedam puta. Ove sezone, Novak je bio bolji na ATP Kupu u Australiji, potom i na prvom grend slemu, dok je Nemac jedinu pobedu ostvario u polufinalu Olimpijskih igara. Za kraj, Đoković i Zverev su se sreli u polufinalu US Opena, a Novak je slavio posle pet setova.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.