ZVEREV JE UMORAN PRED START ZAVRŠNOG MASTERSA: Mislim da su svi igrači na Turu iscrpljeni posle duge sezone!
Foto: EPA/Yoan Valat

MOŽDA JE UPRAVU

ZVEREV JE UMORAN PRED START ZAVRŠNOG MASTERSA: Mislim da su svi igrači na Turu iscrpljeni posle duge sezone!

Podsetimo, Završni masters počinje duelom Danil Medvedev - Huber Hurkač (nedelja, 14 sati). Zverev igra drugi meč dana koji počinje od 21 sat, a rival mu je Mateo Beretini

Objavljeno:

Nemački teniser Aleksandar Zverev igraće na Završnom mastersu u Torinu, ali je istakao da je umoran pred poslednji veliki turnir u sezoni.

Trenutno treći igrač sveta nalazi se u teškoj grupi - rivali su mu branilac titule Danil Medvedev, Mateo Beretini i Hubert Hurkač.

- Veoma sam umoran. Mislim da su svi igrači na Turu iscrpljeni posle duge sezone. Kad igrate toliko mečeva na visokom nivou, pobeđujete, normalno je da ste umorni - rekao je Zverev.

Nemac koji je Završni masters osvojio 2018. godine svrstan je među favorite, naravno uz Đokovića i Medvedeva.

- LJudi me svrstavaju u favorite. Nisam ovde da bih samo igrao. Želim da pobedim što više mečeva. Već sam pokazao da mogu da osvojim. Još jedna titula bila bi najbolji način da zatvorim sjajnu sezonu.

Osvajač zlata na Olimpijskim igrama smatra da on i njegova generacija nisu više predstavnici "novih teniskih nada".

- Nismo više mladi. Karlos Alkaras, na primer, jeste. Mi nismo. Cela ova grupa igrača ima 24-25 godina, već znamo kako je osvojiti Masters. Medvedev je već osvojio Grend slem, ja zlato na Igrama. O Đokoviću neću da kažem ništa što ne znamo - zaključio je Zverev.

Podsetimo, Završni masters počinje duelom Danil Medvedev - Huber Hurkač (nedelja, 14 sati). Zverev igra drugi meč dana koji počinje od 21 sat, a rival mu je Mateo Beretini.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.