NOVAKOV POSEBNI TRENUTAK: Malo je nedostajalo da zaplače tokom intervjua posle pobede u Parizu (VIDEO)
Foto: Profimedia

PREVIŠE EMOTIVAN

NOVAKOV POSEBNI TRENUTAK: Malo je nedostajalo da zaplače tokom intervjua posle pobede u Parizu (VIDEO)

Đoković je u momentu zastao i prekinuo svoj govor

Objavljeno: 08:37h

Najbolji teniser sveta Novak Đoković još jednom je celom svetu pokazao da mu u ovom tenutku nema ravnog u svetu tenisa. Srpski as je posle preokreta savladao Rusa Danila Medvedeva i osvojio 37. titulu iz Masters serije.

Novak je još na terenu pokazao koliko mu je značila podrška porodice, posebno to što su njegovi naslednici Stefan i Tara bili na tribinama i gledali meč. Đoković je izuzetno emotivno govorio o deci, pogotovo kada je prvi put video snimak zagrljaja i poljubaca na kraju susreta.

- Veoma je specijalno, blagosloven sam što sam imao tu priliku. Zapravo to je jedan od najvećih razloga zbog kojih sam nastavio da igram, uvek sam sanjao da moja deca budu na tribinama. Da budu dovoljno stari.

Đoković za trenutak zastao i prekinuo svoj govor. Počeo je da priča o sceni kada ljubi Stefana i Taru, a kako je reagovao i kako je sve to izgedalo tokom intervjua posle pobede u velikom finalu možete pogledati OVDE.

Jelena Đoković
foto: Profimedia

- O Bože, pogledaj to, to je život, o tome se radi! Podeliti trenutke sa najdražima, oni su moje najveće blago, zaista sam prepun divnih emocija pošto su bili uz mene. To mi donosi sreću i ljubav - rekao je emotivni Novak Đoković.

Stefan i Tara su i ranije bili na tribinama, ali su u Parizu prvi put izdržali da pogledaju jedan Novakov meč od početka do kraja.

- To je bilo jako posebno za mene. Zaista imam sreće zbog toga. Iskreno, to je jedan od najvećih razloga što još igram. Oduvek sam sanjao da će deca biti uz mene na tiribnama, da će biti dovoljno odrasli - rekao je Novak.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.