SLUČAJ ZVEREV U CENTRU PAŽNJE: Oglasio se direktor ATP-a povodom optužbi za fizičko i pshihičko nasilje (FOTO)
Foto: Profimedia

sledi temeljna istraga

SLUČAJ ZVEREV U CENTRU PAŽNJE: Oglasio se direktor ATP-a povodom optužbi za fizičko i pshihičko nasilje (FOTO)

Bivša devojka Olga Šaripova optužila je nemačkog tenisera za zlostavljanje tokom US opena 2019. godine

Objavljeno: 14:37h

Nemački teniser Aleksandar Zverev dospeo je u centar pažnje zbog vansportskih dešavanja. ATP je objavio da istražuje slučaj Zvereva oko optužbi za fizički i pshihičko nasilje, kako je rekla njegova bivša devojka Olga Šaripova.

Ta organizacija je osudija svaki oblik zlostavljanja i temeljno će istražiti ceo slučaj, a ukoliko se ispostavi da je Zverev kriv čeka ga kazna.

- Optužbe protiv Aleksandra Zvereva su prilično ozbiljne i imamo odgovornost da ih detaljno istražimo. Nadamo se da ćemo saznati o svakoj od činjenica i odrediti odgovarajuće akcije. Razumemo da Zverev ceni našu istragu i priznao je da nikada ništa nije učinio. Razmotrićemo svaki pravni razvoj događaja - navodi se u saopštenju ATP.

Povodom ove teme oglasio se direktor ATP Masimo Kalveli.

- Кao organizacija prepoznajemo potrebu da učinimo više kako bismo osigurali da se svi koji se bave profesionalnim tenisom osećaju sigurno i zaštićeno. Preporuke izveštaja pomoći će nam da to rešimo na najbolji način. Posvećeni smo preduzimanju značajnih koraka napred i znamo da ovo neće biti lak proces koji će se rešiti preko noći - rekao je Kalveli.

Šaripova je optužila Zvereva za fizičko i psihičko zlostavljanje tokom US opena 2019. godine.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.