RODŽER VERUJE RAFI: Federer šalje decu u Nadalovu Akademiju!
Foto: Profimedia

prave amalgam novog šampiona

RODŽER VERUJE RAFI: Federer šalje decu u Nadalovu Akademiju!

Brojna deca već sada pohađaju Špančevu školu i među njima se sigurno krije nekoliko budućih šampiona

Objavljeno: 22:19h

Rafael Nadal je često isticao kako mnogo duguje tenisu i da je to praktično jedina stvar u kojoj je dobar, pa da ne razume kad neki kolega nije maksimalno posvećen ili da čak namerno gubi mečeve, kako je svojevremeno priznao čuveni Andre Agasi.

Tako se Rafa, iako i dalje aktivan na ATP turu, ozbiljno angažovao u udaranju temelja svoje teniske škole na rodnoj Majorci - Akademije Rafa Nadal.

Brojna deca već sada pohađaju Špančevu školu i među njima se sigurno krije nekoliko budućih šampiona s obzirom na talenat koji ova nacija poseduje kada su u pitanju sportovi.

U velikog rivala, ali i prijatelja veruje i Rodžer Federer koji je čak poručio da bi mogao svoju decu da upiše među polaznike Rafine akademije.

- Poverenje je ključ. Rafa je neko kome verujem. On želi najbolje za svoje učenike. Zaista se nadam da ću jednog dana uspeti da svoju decu pošaljem tamo - rekao je Federer kroz smeh.

Federer, Nadal i Novak Đoković imaju po 20 grend slem titula a sledeće sezone će sva trojica krenuti u novi juriš na rekorde jer se očekuje da se Švajcarac i Španac do tada oporave od povreda i operacija.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.