SVETSKI MEDIJI O ĐOKOVIĆU: I svi su pronašli isti razlog poraza najboljeg tenisera sveta!
Foto: Profimedia

usaglasili se

SVETSKI MEDIJI O ĐOKOVIĆU: I svi su pronašli isti razlog poraza najboljeg tenisera sveta!

Nisu uspeli u tome, a već tokom meča bilo je mnogo komentara na društvenim mrežama koji su u toj neobičnoj pojavi videli “minus” za našeg šampiona, nenaviknutog na status kakav kod Njujorčana imaju njegovi najveći rivali Rafa Nadal i Rodžer Federer.

Objavljeno:

Strani mediji opširno analiziraju poraz najboljeg tenisera sveta Novaka Ðokovića u finalu Ju Es Opena od Danila Medvedeva, u kom je imao priliku da osvoji rekordnu 21. gren slem titulu.

Španska Marka u tekstu napominje da je Đoković nakon poraza pokazao ljudsku stranu i nije krio emocije, pokazavši da mu je poraz od Medvedeva teško pao.

Madridski As u analizi finala donosi zaključak da je istorija tenisa ostala ista, uz podsećanje da Đoković, Nadal i Federer imaju i dalje po 20 titula.

Bi Bi Si kaže da je Novak zaplakao posle finala i da je bio dirnut podrškom navijača u NJujorku, koja je učinila da se oseća kao da je osvojio 21. gren slem.

Londonski Tajms smatra da je Đoković u najvažnijem meču u karijeri bio van fokusa i da ga je pritisak važnosti meča slomio.

Đoković je bio napet i bez jasne ideje kako da pobedi raspoloženog Medvedeva, stoji u analizi francuskog Ekipa u osvrtu na finale u NJujorku.

Italijanska Gazeta delo sport podseća na izjavu Medvedeva posle finala da je za njega Đoković najbolji teniser svih vremena i da mu je čak pomalo i žao sto je prvom teniseru sveta pokvario priliku da osvoji kalendarski slem.

Za razliku od svih pređašnjih pokušaja na Ju Es openu, pored “selebritija” koji su bili jasno deklarisani navijači, sinoć se i običan svet pridružio Novaku želeći da učestvuje u stvaranju istorijskog poduhvata – osvajanja zlatnog, kalendarskog slema.

Nisu uspeli u tome, a već tokom meča bilo je mnogo komentara na društvenim mrežama koji su u toj neobičnoj pojavi videli “minus” za našeg šampiona, nenaviknutog na status kakav kod NJujorčana imaju njegovi najveći rivali Rafa Nadal i Rodžer Federer.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.