NOVAK POSLE PORAZA U FINALU DOBIO PODRŠKU OD POZNATE INSTRUKTORKE JOGE: Veliko poštovanje prema Đokoviću!
Foto: Profimedia

NOVAK POSLE PORAZA U FINALU DOBIO PODRŠKU OD POZNATE INSTRUKTORKE JOGE: Veliko poštovanje prema Đokoviću!

Moramo da pamtimo da je Đoković osvojio četiri velika takmičenja zaredom. Ostatak ove sezone u 2021. godini je bio magiča, pogotovo onaj epski treći set protiv Nadala u Parizu koji je jedna od najvećih setova svih vremena

Objavljeno:

Ana Abramova Moro, poznata joga instruktora, jedna je od onih koja je pružila veliku podršku Novaku Đokoviću posle poraza u finalu Ju Es Opena!

Ana je rodom sa Mauricijusa, udata je u Ukrajinu za teniskog trenera Sergeja Abramova, a nedugo posle Noletovog meča protiv Danila Medvedeva je poručila:

- Kakvo nerviranje na US Openu. Veliko poštovanje prema Đokoviću. To nije bio njegov dan, ali jeste božanska godina. Bila je to neverovatna sezona - napisala je Ana na Instagramu i dodala:

- Moramo da pamtimo da je Đoković osvojio četiri velika takmičenja zaredom. Ostatak ove sezone u 2021. godini je bio magiča, pogotovo onaj epski treći set protiv Nadala u Parizu koji je jedna od najvećih setova svih vremena. Uz svo poštovanje, niko nije došao tako blizu Lejvera. Čak ni Federer i Nadal. Želim mu svu sreću sledeće sezone.

Uprkos tome što je izgubio finale Ju Es Opena, Đoković je uvećao prednost na ATP listi i skoro sigurno će godinu završiti kao najbolji teniser sveta. A onda, kao što Ana indirektno kaže, juriš po 21. Grend slem.

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.