BRITANCI EMI PREDVIĐAJU SVETLU BUDUĆNOST: Po njihovom mišljenju postaće najveća sportistkinja u istoriji te zemlje
Foto: Profimedia

DA LI PRETERUJU?

BRITANCI EMI PREDVIĐAJU SVETLU BUDUĆNOST: Po njihovom mišljenju postaće najveća sportistkinja u istoriji te zemlje

Radukanu je kao 150. teniserka sveta stigla od kvalifikacija do finala US opena

Objavljeno: 11:31h

Ema Radukanu je nova zvezda svetskog tenisa. Ova devojka ostvarila je neverovatan podvig i kao 150. teniserka sveta stigla od kvalifikacija do finala US Opena bez ijednog izgubljenog seta.

Ona je u polufinalu bila bolja od Grkinje Marije Sakari, a nakon meča je izjvaila da susret nije bio lak.

- Sakari je fenomenalna igračica. Znala sam još pre početka da ću morati da igram najbolji tenis ukoliko uopšte planiram da imam šansu za finale. Iskreno, mislim da sam igrala na vrhunskom nivou i da sam u pojedinim trenucima igrala najbolji tenis na US Openu. Srećna sam sa onim što sam postigla.

Ema Radukanu
foto: Profimedia

Pre ove godine Radukanu je samo dva puta igrala u prvim kolima Vimbldona, ove je u Londonu stigla do četvrte runde, da bi sada u Njujorku došla u priliku da na četvrtom grend slem nastupu osvoji veliki trofej.

Britanski mediji oduševljeni su njenim uspehom, a "San" tvrdi da će ona biti najveća britanska sportistkinja u istoriji te zemlje.

- Njen osmeh sada vredi 3.000.000 funti (oko 3,5 miliona evra, prim. aut). Ukoliko ovako nastavi, zaradiće preko 100.000.000 funti. Osim terena, ona će biti veliki pogodak za brendove odeće, sporta, zdravlja, fitnesa, načina života... Svi će se utrkivati da potpišu ugovor sa njom, jer ne postoji niko poput nje. Ona ima posebnu auru - navodi britanski list.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.