ROKOVNIK I OLOVKA IZ "NOVAK ĐOKOVIĆ" KOLEKCIJE PO CENI OD "SAMO" 740 DOLARA: Najskuplji teniski suvenir! (FOTO)
Foto: Profimedia

ŠOKIRANI CENOM

ROKOVNIK I OLOVKA IZ "NOVAK ĐOKOVIĆ" KOLEKCIJE PO CENI OD "SAMO" 740 DOLARA: Najskuplji teniski suvenir! (FOTO)

Morate da izdvojite čitavo malo bogatstvo za ovaj suvenir

Objavljeno:

Nemačka kompanija i srpski teniser imaju saradnju iz koje je nastala ograničena serija proizvoda. Za rokovnik i olovku koji idu u paketu treba izdvojiti pravo malo bogatstvo, ali za ''Montblanc'' proizvode to je normalna cena!

Kada je neko najbolji svih vremena poput Novaka Đokovića, onda se za suvenire koji imaju njegov autogram i logo jedne od najpoznatijih firmi koje proizvode luksuzne modne detalje mora dobro platiti!

Srpski teniser ovih dana ima da obavi veliki posao u Njujorku, a u centru pažnje je i zbog suvenira koji nemačka kompanija ''Montblanc'' prodaje na svom sajtu. U pitanju je specijalno izdanje rokovnika i olovke na čijem je pakovanju fotografija uz potpis najboljeg igrača na planeti.

''Najskuplji suvenir tenisera koji sam ikada video. Rokovnik i olovka Novaka Đokovića koštaju 740 dolara'', napisao je Ben Rotenberg.

Novinar kojeg mnogi nazivaju najvećim kritičarem Đokovića ostao je u čudu, a cena zapravo uopšte nije neobičan.

Pogledajte kako izgleda ovaj komplet:

Srpski teniser i prvi reket planete zaštitno je lice čuvene kompanije ''Montblanc'', pa ne čudi što za kupovinu ovog rokovnika i penkala koje ide uz njega treba izdvojiti ogromnu količinu novca. Na zvaničnom sajtu iste firme može se pronaći da slične olovke koštaju između 500 i 1000 dolara.

Kada se zna da su u ovom kompletu koji je specijalno izdanje rokovnik sa Novakovim potpisom na koricama i specijalna olovka prestižne firme, cena od 670 evra ne deluje preskupo u poređenju sa ostalim proizvodima na sajtu.

Naravno, Novak Đoković nema nikakav uticaj na formiranje cena kompanije koja postoji već 115 godina i jedna je od najpoznatijih u svojoj oblasti. Ova firma iz Berlina pored olovaka proizvodi i ostale luksuzne modne detalje poput satova, torbi, novčanika, kaiševa, nakita...

Nije nikakvo čudo da teniseri pronalaze biznise i van svog sporta. Tako Rodžer Federer ulaže u patike, a Novak je nedavno potpisao ugovor sa poznatom markom satova, zbog kojih nosi ''čuku'' od 22 hiljade evra.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.