TIJANA JE OSTALA BEZ REČI: Najboljoj odbojkašici priređen sjajan doček u rodnom mestu!
Foto: Profimedia

LEPO

TIJANA JE OSTALA BEZ REČI: Najboljoj odbojkašici priređen sjajan doček u rodnom mestu!

Slavlje se upotpunilo vatrometom, fotografisanjem i razgovorima sa najboljom odbojkašicom sveta

Objavljeno:

Veličanstven doček su organizovali Bilećani svojoj sugrađanki i najboljoj odbojkašici sveta Tijani Bošković, koja je otvorila rekonstruisano igralište pored OŠ „Petar II Petrović Njegoš".

Emotivnim govorom i sa posebnom zahvalnošću se obratila sugrađanima, koji su je dočekali na najlepši mogući način, kao i volonterima, koji su učestvovali u rekonstrukciji igrališta.

- Ovo je posebno veče koje piše istoriju Bileće, veče kada se dočekuje Tijana Bošković, najbolja odbojkašica sveta i najbolji ambasador naše opštine - izjavio je načelnik opštine Bileća, Veselin Vujović. - Posebno hvala Tijani koja ne propušta priliku da sa ponosom kaže da je Bilećanka i što ovaj grad predstavlja u najboljem svetlu - dodao je Vujović.

Posetioci su imali priliku da pogledaju revijalni meč dva odbojkaška tima, tima Dajane i Tijane Bošković, a meč je sudio njihov otac Ljupko Bošković. Prikazan je i kratak film posvećen Tijani, fotografije iz njenog detinjstva, kao i obraćanje njenog brata Vuka i njenih drugarica.

Slavlje se upotpunilo vatrometom, fotografisanjem i razgovorima sa najboljom odbojkašicom sveta.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.