BILO JE IZNENAĐENJA: Ispali Hačanov i Gofan, Zverev i Barti prošli dalje (FOTO)
Foto: Profimedia

US OPEN, DRUGI DAN

BILO JE IZNENAĐENJA: Ispali Hačanov i Gofan, Zverev i Barti prošli dalje (FOTO)

Sigurne pobede ostvarili su Beretini i Šapovalov

Objavljeno: 23:35h

Turnir u Njujorku polako se zahuktava. Dok čekamo prvi duel Novaka Đokovića osvrnućemo se malo na ono što se dešavalo u utorak do 23 sata.

Najveće iznenađenje predstavlja poraz 27. nosioca Davida Gofana od Mekenzija Mekdonalda. Eliminisan je i 25. nosilac Rus Karen Hačanov koji je je poražen od Lojda Harisa iz Južne Afrike sa 3:2.

Sa druge strane, takav scenario nije dozvolio olimpijski šampion Aleksander Zverev, koji je rutinski savladao Sema Kverija. Sigurne pobede ostvarili su osmi i deseti tneiseri planete. Mateo Beretini je bio bolji od Žeremija Šardija sa 3:0, dok je istim rezultatom Denis Šapovalov savladao Federika Delbonisa.

Kada je reč o konkurenciji teniserki, Ešli Barti plasirala se u drugo kolo nakon što je u dva seta savladala Ruskinju Veru Zvonarevu 6:1, 7:6. Prva teniserka sveta do pobede je stigla nakon sat i 30 minuta igre.

U sledeću rundu plasirale su se i Kineskinja Žan Šuai, Hrvatica Petra Martić, Grkinja Maria Sakari, Čehinja Karolina Pliškova, Australijanka Ajla Tomljanović, Čehinja Katerina Sinjakova, Italijanka Martina Trevisan, Švajcarkinja Belinda Benčić, Španjolka Paula Badosa, Ruskinja Varvara Gračeva, Amerikanka Amanda Anisimova i Britanka Ema Radukanu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.