MORAO JE DA ODGOVORIO NA MARIJEVE OPTUŽBE: Cicipas objasnio zašto se tako dugo zadržao u svlačionici!
Foto: EPA/Justin Lane

PRAVDA SE

MORAO JE DA ODGOVORIO NA MARIJEVE OPTUŽBE: Cicipas objasnio zašto se tako dugo zadržao u svlačionici!

Nikad u karijeri nisam uradio tako nešto. Ne znam kakva je mašta potrebna da se dođe do te tačke. To i nije nešto što uzimam za ozbiljno jer je besmisleno i misliti na to

Objavljeno:

Stefanos Cicipas je izjavio da su on i Endi Mari odigrali meč izuzetnog kvaliteta i da nije kršio pravila.

Grk je slavio posle četiri sata i 44 minuta igre sa 2:6, 7:6 (7), 3:6, 6:3, 6:4.

Endi Mari je imao zamerke na njegovo ponašanje, pre svega mu nije bilo jasno šta je Cicipas tako dugo radio u pauzi u toaletu između četvrtog i petog seta.

- Ako ima nešto što mora da mi kaže, trebalo bi nas dvojica da razgovaramo o tome da vidimo šta nije u redu. Mislim da ne kršim bilo koje pravilo. Igram po pravilima, radim sve kako treba. Da, trebalo bismo nas dvojica da popričamo i uverimo se šta je. Ja ne znam kako se moj protivnik oseća dok igra meč, to i nije moj prioritet. Sve dok igram po pravilima i držim se toga za šta ATP kaže da je fer, ostalo je u redu. Nemam ništa protiv njega, apsolutno ništa - kaže Cicipas.

Potsetili su ga da ga je Zverev nedavno u Sinsinatiju optužio da je telefonirao ocu tokom toalet pauze.

Stefanos Cicipas
foto: Profimedia

Na pitanje da li je to uradio, Cicipas je rekao da nije.

- Nikad u karijeri nisam uradio tako nešto. Ne znam kakva je mašta potrebna da se dođe do te tačke. To i nije nešto što uzimam za ozbiljno jer je besmisleno i misliti na to -

Stefanosa su pitali i da objasni zašto je bio punih osam minuta u toaletu.

- Mislim da je jasno da sam sa sobom poneo odeću kada sam izlazio sa terena. Toliko mi treba da se presvučem i da se vratim na teren. Ne znam kakva su tu pravila, kao ni da li ga ima. Koliko ja znam, dozvoljena su vam dve toalet pauze da promenite opremu kad igrate pet setova i jedana kada igrate u dva dobijena seta. To pravilo sledim čitavu karijeru. Nisam ništa prekršio, tako da ne vidim problem - dodao je Atinjanin.

Na kraju, prokomentarisao je i meč.

- Sjajan nivo tenisa. Bio je u stanju da igra zaista dobro, da mi oteža posao. U njegovim godinama, prava je inspiracija videti ga takvog. Veoma sam srećan što sam našao način da dođem do uspeha - zaključio je Cicipas.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.