NOLE IZABRAO VEOMA ZANIMLJIVU DESTINACIJU ZA ODMOR: Srbi dobro znaju TAJ GRAD!
Foto: Printscreen/Instagram

stigao

NOLE IZABRAO VEOMA ZANIMLJIVU DESTINACIJU ZA ODMOR: Srbi dobro znaju TAJ GRAD!

Svi se nadaju da će mu energija koju skupi u Crnoj Gori pomoći na putu do kalendarskog grend slema

Objavljeno: 11:46h

Najbolji teniser današnjice Novak Đoković uveliko se sprema za početak poslednjeg grend slem turnira u sezoni, US opena. Iako su mnogi, kao na primer Rodžer Federer, odabrali da se odmaraju na Ibici, Nole je za odmor, ali i trening odabrao prilično neobičnu lokaciju.

Iako je mogao i on da ode na špansko ostrvo ili da izabere neku od egzotičnih destinacija, Novak je sa suprugom i decom otputovao u Crnu Goru gde je okruženoj svojim ljudima.

Đoković se nakon Đenovića kraj Boke kotorske, zaputio u obližnji Portonovi koji takođe pripada Herceg Novom. Portonovi je malo mesto na crnogorskom primorju koje važi za jedno od mirnijih, a očigledno da je to sada najpotrebnije našeg asu - mir.

Novaku društvo pored Jelene i dece, prave i Janko Tipsarević i Viktor Troicki sa njihovim lepšim polovinama, pa je jasno da je Nole okružen bliskim prijateljima i ljudima koje voli.

Svi se nadaju da će mu energija koju skupi u Crnoj Gori pomoći na putu do kalendarskog grend slema. Podsetimo, US open počinje 30. avgusta.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.