MEDVEDEV IMA OPTIMISTIČNE PLANOVE ZA MESTO BROJ 1: Đoković mora da se spremi za BITKU!
Danil Medvedev, Foto: EPA/Neil Hall

opala

MEDVEDEV IMA OPTIMISTIČNE PLANOVE ZA MESTO BROJ 1: Đoković mora da se spremi za BITKU!

Drugi reket planete je tako potvrdio dobru formu, pa će u četvrtfinalu igrati protiv Poljaka Huberta Hurkača, koji ga je nedavno pobedio na Vimbldonu

Objavljeno:

Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se u četvrtfinale ATP mastersa u Torontu posle pobede nad Džejmsom Dakvortom.

Drugi reket planete je tako potvrdio dobru formu, pa će u četvrtfinalu igrati protiv Poljaka Huberta Hurkača, koji ga je nedavno pobedio na Vimbldonu. To ga međutim, ne sprečava da, razmišlja o mestu broj 1. i nazjnačajnijim trofejima:

- Postati prvi na svetu nije laka stvar. Novak pobeđuje u svim mečevima koje je igrao na Grend slem turnirima. Morate njega da pobedite. Igrali smo u Australiji, nikad se ne zna, da sam ga pobedio tada, možda bih mu sada bio bliže. Ali, on je mene pobedio, to je realnost. Samo pokušavam da igram svoj najbolji tenis i znam da ukoliko osvojim dva Grend slema i nekoliko Mastersa, biću prvi. Za to se borim. Naravno da želim da budem broj 1, ali prvo moram da osvojim velike titule - istakao je Medvedev.

Prema njegovim rečima, ono što odvaja veliku trojku od drugih tenisera, jeste mentalitet „jer i kada igraju loše, pobeđuju“m smatra Rus.

Medvedev trenutno ima 9.920 poena na ATP listi, na kojoj je prvi Novak Đoković sa 12.113 bodova.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.