NOVAK ISKREN PRED NOVINARIMA: Kada izgubite na Olimpijskim igrama osećaj je kao da se ceo svet u trenutku raspada
Foto: Profimedia

EMOTIVNI ŠAMPION

NOVAK ISKREN PRED NOVINARIMA: Kada izgubite na Olimpijskim igrama osećaj je kao da se ceo svet u trenutku raspada

Srpski teniser u utorak igra meč drugog kola protiv Nemca Jana-Lenarda Štrufa

Objavljeno: 18:54h

Najbolji teniser sveta Novak Đoković pred meč drugog kola protiv Nemca Jana-Lenarda Štrufa, koji je na programu u ponedeljak oko 9 časova imao je zanimljiv razgovor sa novinarima i priznao.

- Mnogo plačem, samo vi to ne vidite - počeo je Novak i dodao:

- Olimpijske igre, predstavljanje zemlje... To je uvek podizalo očekivanja, pritisak i emotivnu potrošnju sa moje strane. Svi teniseri i sportisti bi se saglasili sa mnom - rekao je Đoković.

On je objasio da je priprema za učešće na Olimpijskim igrama izuzetno važna.

- To je prosto drugačiji nivo energije nego na bilo kom drugom turniru. Olimpijske igre su na četiri godine. Imamo četiri grend slem turnira godišnje i mnogo turnira svake sezone, tako da smo srećni da imamo mnogo šansi da se takmičimo. Ipak, Olimpijske igre su na četiri godine i zato je priprema toliko važna. I naravno da kada izgubite ovde onda se osećate kao da se ceo svet raspada u tom trenutku. Ipak, sledećeg dana nastavite, to je sport. Nadam se da ću moći da se smejem ove nedelje. Videćemo - dodao je Đoković.

Đoković za sada ima jednu medalju sa Olimpijskih igara, a to je bronza iz Pekinga 2008. godine. Kompletan raspored učešća srpskih sportista u Tokiju možete pogledati ovde.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.