ŠPANAC UPOZORIO NOVAKA DA MU NEĆE BITI LAKO U TOKIJU: On je favorit, ali moraće to ponovo da pokaže na terenu
Foto: Profimedia

PORUKA NAJBOLJEM NA SVETU

ŠPANAC UPOZORIO NOVAKA DA MU NEĆE BITI LAKO U TOKIJU: On je favorit, ali moraće to ponovo da pokaže na terenu

Đokovićevu odluku da učestvuje na Olimpijskim igrama pozdravio je Pablo Karenjo Busta

Objavljeno:

Prvi teniser sveta Novak Đoković u subotu počinje napad na olimpijsko zlato u Tokiju, jedini poduhvat koji mu nedostaje da kompletira kolekciju velikih titula u svojoj bogatoj karijeri.

Srpski as ima priliku da kompletira "Zlatni slem" u ovoj godini, ako pridoda titule u Japanu i na US openu već osvojenim peharima na Australijan openu, Rolan Garosu i Vimblodnu.

Novak je posle dosta razmišljanja pristao da ide u Tokio, uprkos teškim uslovima, a njegovu odluku pozdravio je španski teniser Pablo Karenjo Busta.

- Čoveče, ako bih se stavio na njegovo mesto, sa tri trofeja na Grend slemovima i opcijom da slavim na Olimpijskim igrama i US openu, takođe bih pokušao da osvojim sve - počeo je Karenjo Busta.

Pablo Karenjo Busta
foto: Profimedia

Karenjo Busta, protiv koga je Đoković diskvalifikovan sa prošlog US opena zbog nehotičnog pogotka sudije lopticom, upozorio je svetskog broja jedan da mu neće biti lako u Tokiju.

- Bilo bi to nešto jedinstveno što bi postigao Novak, istorijski rekord. Trenutno je superiorniji u odnosu na druge igrače, ali malo prekomernog opuštanja može da naškodi. Moraće da bude oprezan u svakom meču. Očigledno je favorit, ali moraće to ponovo da pokaže na terenu i narednim turnirima", smatra Karenjo Busta.

Podsetimo, Đoković u subotu od oko devet sati počinje misiju ka zlatu mečom protiv Uga Delijena, a kompetan raspored kada ko nastupa od sportista iz Srbije možete pogledati ovde.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.