ŠTA PRIČA OVAJ ČOVEK? Engleski novinar ne podnosi ni NOVAKA ni RAFU, njegova lista TOP 3 svih vremena je SULUDA!
Foto: Profimedia

argumenta bez

ŠTA PRIČA OVAJ ČOVEK? Engleski novinar ne podnosi ni NOVAKA ni RAFU, njegova lista TOP 3 svih vremena je SULUDA!

Što je Novakovo nasleđe u istoriji tenisa veće, to ga pojedini više omalovažavaju

Objavljeno:

Dok sve više medija ističe kao činjenicu da je Novak Đoković ovosezonskim podvizima nadmašio Rodžera Federera i Rafaela Nadala u trci za najboljeg tenisera svih vremena, sve je manje onih koji to svim načinima opovrgavaju.

Ali ih ima, i što je Novakovo nasleđe u istoriji tenisa veće, to ga oni više omalovažavaju.

Novak Đoković
foto: Profimedia

Tako je sada učinio Oliver Holt, novinar britanskog Dejli Mejla, koji je u opširnom članku na neubedljiv način objasnio zašto su neki drugi bolji od Đokovića.

- Novak se izjednačio sa Federerom i Rafom sa po 20 grend slemova u singlu prošle nedelje, to je samo podgrejalo debatu ko je najveći od njih trojice - piše Holt ograničavajući ove velikane na najbolje svog vremena.

- Čak i da Đoković osvoji više titula - neću promeniti mišljenje.

Rodžer Federer
foto: Profimedia

Verovali ili ne, Holt nije svrstao Nadala i Đokovića ni u top 3 tenisera svih vremena. Time je samo potvrdio koliko obožavanje Federera u Britaniji ide u nepoštovanje druge dvojice iz "velike trojke".

- Veličina tenisera i razlog zbog kog ga cenite prevazilaze okvire titula. U mojih Top 3 tenisera su i dalje Rodžer Federer, Bjorn Borg i Giljermo Vilas - ostavio je šok za kraj Holt.

Dok za Švajcarca i Bjerna Borga (osvajača 12 Gren slem titula do povlačenja s 26 godina) možemo donekle da razumemo, neshvatljivo je da je u top 3 svrstao Vilasa koji ima samo 4 Gren slem titule i nikada nije bio broj 1!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.