ZAPRETIO NOVAKU: Nemac ubeđen da će pokvariti Đokovićeve planove
Foto: Profimedia

OBOŽAVA SVOJU NACIJU

ZAPRETIO NOVAKU: Nemac ubeđen da će pokvariti Đokovićeve planove

Zverev je poreklom Rus, ali je rođen u Hamburgu

Objavljeno:

Aleksandar Zverev javno kaže da jedva čeka nastup na Olimpijskim igrama i dodaje da očekuje da osvoji neku od medalja.

- Idem u Tokio da se borim za medalju za Nemačku. To ne znači i da ću je sigurno osvojiti, ali vidim sebe kao jednog od favorita za odličje - rekao je Zverev za nemačke medije.

Zverev je poreklom Rus, ali je rođen u Hamburgu. Kaže da voli Nemačku i da želi da donese radost svojoj domovini.

- Volim Nemačku i oduvek sam jako, jako voleo da igram za moju zemlju. Još više me nose emocije kada znaš da neko kod kuće navija za tebe!

Novak Đoković, Aleksandar Zverev
foto: EPA/Dave Hunt

Nemački teniser zna ko je kandidat broj jedan za zlato, ali smatra da je sposoban da pobedi glavnog favorita Novaka Đokovića.

- Da bi mogao da pobediš Đokovića, moraš da budeš sposoban da radiš stvari koje većina tenisera ne može. Moraš da trčiš koliko on, da se krećeš na takav način i da ga na kraju nadjačaš. Ako igraš isto kao on, izgbićeš. Moraš da budeš za klasu bolji da bi ga savladao. A, sebe smatram kao nekog ko to može da uradi! Najbolji igrači uvek osećaju neku vrstu pritiska. Meni je to pozitivna stvar. Jer, tek onda postajete svesni da ste jedan od najboljih na svetu- rkaže Aleksander Zverev.

Neće biti u Tokiju mnogo velikih imena poput Nadala, Federera, Tima, ali će svet moći da gleda Đokovića, Zvereva, Medvedeva, Rubljova što garantuje više nego zanimljive duele i fantastične mečeve.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.