TROICKI OPTIMISTA PRED OLIMPIJSKE IGRE: Daćemo sve od sebe da donesemo radost Srbiji svojim rezultatima (FOTO)
Foto: Starsport

HRABRO DO USPEHA

TROICKI OPTIMISTA PRED OLIMPIJSKE IGRE: Daćemo sve od sebe da donesemo radost Srbiji svojim rezultatima (FOTO)

Miomir Kecmanović nastupiće kao i Novak Đoković u pojedinačnoj konkurenciji

Objavljeno: 20:45h

Deo teniske reprezentacije Srbije, koji čine selektor Viktor Troicki i igrač Miomir Kecmanović, večeras je otputovao u Tokio, dok će Novak Djoković, Nina Stojanović, Ivana Jorović i Aleksandra Krunić u Japan otputovati dva dana kasnije.

- Velika mi je čast što sam selektor ekipa i što putujem u Tokio sa sjajnim momcima. Kao igrač sam učestvovao dva puta na Igrama, a sada prvi put idem kao selektor. Drago mi je što idem kao deo porodice Olimpijskog tima Srbije - rekao je Troicki na konferenciji za novinare koja je održana na beogradskom aerodromu i dodao:

Viktor Troicki
foto: Starsport

- Idemo s najvećim ambicijama. Naravno da od Novaka očekujemo najsjajnije odličje, mnogo će značiti za sve što ide sa nama. Kecmanović je mlad i perspektivan igrač, mnogo očekujemo od njega. Daćemo sve od sebe da donesemo radost Srbiji svojim rezultatima - istakao je Viktor Troicki.

Miomir Kecmanović će na teniskom turniru predstavljati Srbiju u pojedinačnoj konkurenciji. On je istakao da će dati sve od sebe da na svojim prvim Olimpijskim igrama ostvari dobar rezultat.

- Izuzetna mi je čast što ću prvi put moći da predstavljam svoju zemlju na Olimpijskim igrama. Trudiću su se da dam sve od sebe. Dobro smo trenirali i radili. Pružićemo sve od sebe i nadamo se najboljem - rekao je Kecmanović.

Olimpijske igre u Tokiju počinju 23. jula.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.