IVANIŠEVIĆ: Ne znam odakle je Novak došao, on nije sa ove planete!
Foto: Profimedia

i njega je opet zadivio

IVANIŠEVIĆ: Ne znam odakle je Novak došao, on nije sa ove planete!

Novak Đoković je trijumfom na d Mateom Beretinijem osvojio svoj šesti pehar Vimbldona

Objavljeno:

Goran Ivanišević je pre tačno 20 goina i dva dana osvojio svoj jedini Gren slem trofej, dugo priželjkivani pehar Vimbldona.

Sad je kao trener Novaka Đokovića ponovo iskusio taj šampionski osećaj, a posle meča je opisao Noletov podvig osvajanja 20. gren slemova:

Novak Đoković
foto: EPA/Neil Hall

- Nestvarno je ovo sve što se događa. Kad smo krenuli u ovoj sezoni, Australija je bila veoma važna. Ceo svet je bio protiv njega, a on im je pokazao čak i sa onom povredom da može. Što se tiče Rolan Garosa i pre žreba sam rekao da Rafaela Nadala može lakše dobiti u polufinalu. Bio sam srećan kada sam video da će igrati u polufinalu, Novak nije. Došao je na Vimbldon sa ogromnim samopouzdanjem. Neke mečeve je igrao bolje, neke lošije, ali na kraju uvek uspe. On je jednostavno genijalac koji te gura napred. On vuče nas iz stručnog štaba, nije nam lako, potrebne su nam neke jake tablete, ali pomažu. On nije sa ove planete. Ne znam odakle je došao. Mi Balkanci smo posebni, Balkanca mogu razumeti samo Balkanci, a Balkanci mogu svakog da treniraju. On ima poseban klik u glavi, on ga ima. I u finalu kad ga publika naljuti, to ga hrani, on odmah igra bolje - odgovorio je Hrvat na pitanje Kurira.

Novak Đoković je trijumfom na d Mateom Beretinijem osvojio svoj šesti pehar Vimbldona.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.