NADAL IPAK NA TURNIRU NA TRAVI: Rafa pokazao da je levoruk samo kada igra tenis! (FOTO)
Foto: Twitter

ne može bez takmičenja

NADAL IPAK NA TURNIRU NA TRAVI: Rafa pokazao da je levoruk samo kada igra tenis! (FOTO)

Najbolji odmor mu je uvek bio boravak na rodnoj Majorci i drugim balearskim ostvrima, ali je uz to ipak morao malo da se okuša u sportu

Objavljeno: 17:32h

Uvek je bila kratka pauza između Rolan Garosa i Vimbldona za zahtevan prelaz sa šljake na travu, ali ove godine je to pogotovo bilo izraženo jer je Frenč open pomeren nedelju dana kasnije zbog pandemije koronavirusa pa je razmak između dva najstarija Gren slema bio samo dve nedelje.

U godinama u kojim je (35) i istrošen brojnim povredama, Rafael Nadal je morao da donese tešku odluku i preskoči londonski Šampionat, ali i predstojeće Olimpijske igre (već ima zlato i u singlu i u dublu) i sačuva se koliko može za završnicu sezone, pre svega Ju Es open.

Najbolji odmor mu je uvek bio boravak na rodnoj Majorci i drugim balearskim ostvrima, ali je uz to ipak morao malo da se okuša u sportu.

Kao i prošlog leta, uzeo je učešće u lokalnom golf turniru, a na slici se vidi ono što mali broj ljubitelja tenisa zna - da je Rafa levoruk samo kada igra tenis.

Nadal se sprema za dvoručni forhend, ali desnom rukom, a u golfu se rukavica nosi na ruci kojom se ne igra, pa je zato na levici...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.