I FEDERER BI MOGAO DA PRESKOČI OLIMPIJSKE IGRE? Švajcarac razmišlja o šokantnoj odluci!
Foto: EPA/Salvatore di Nolfi

kako telo kaže

I FEDERER BI MOGAO DA PRESKOČI OLIMPIJSKE IGRE? Švajcarac razmišlja o šokantnoj odluci!

Za razliku od Nadala, Federer i Đoković još nisu osvojili zlatnu olimpijsku medalju u singlu pa im je takmičenje u Tokiju svakako jedan od imperativa ove sezone

Objavljeno:

Godine rade svoje. Najveći teniseri današnjice su postigli neverovatne rezultate u svojim karijerama, ali u borbi za najboljeg međusobno (i svih vremena) moraju da žrtvuju određene ciljeve da bi se sačuvali za turnire u kojima procene da imaju najbolje šanse.

Novak Đoković još nema takvih problema i odlično fizički podnosi naporan raspored, dok Rodžer Federer i Rafael Nadal sad već redovno svake sezone propuštaju bar jedno od najvećih takmičenja.

Nakon što je Španac šokirao navijače odlukom da preskoči i Vimbldon i Olimpijske igre u Tokiju, počele su glasine da bi i Federer mogao da preskoči najveću sportsku smotru.

Rodžer Federer
foto: EPA Salvatore Di Nolfi

- Zajedno sa timom ću odlučiti posle Vimbldona. To će imati dosta uticaja na mene, da li ću igrati dobro ili loše. Moj osećaj je takav da bih voleo da idem, ali tačno ću znati za nekoliko nedelja - rekao je Švajcarac.

Za razliku od Nadala, Federer i Đoković još nisu osvojili zlatnu olimpijsku medalju u singlu pa im je takmičenje u Tokiju svakako jedan od imperativa ove sezone.

Novak Đoković, Rodžer Federer
foto: EPA/Filip Singer

Rodžeru je išlo naruku odlaganje OI prošle sezone jer se tek oporavljao od povrede leđa, a sigurno je da i od toga kako mu ona budu odreagovala na napore na Vimbldonu zavisi da li će putovati u Japan ili ne.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.