MURATOGLU JE PODELJENA LIČNOST? Mi sada više i ne znamo šta sad on misli o Novaku Đokoviću!
Foto: EPA/Mast Irham

MURATOGLU JE PODELJENA LIČNOST? Mi sada više i ne znamo šta sad on misli o Novaku Đokoviću!

Francuski stručnjak je zatim objasnio da ni 2021. godine neće biti promena – zbog čega se propisno obrukao

Objavljeno: 17:52h

Patrik Muratoglu, bivši teniser a sada već čuveni trener, pred početak Rolan Garosa izazvao je buru otpisavši Novaka Đokovića, za kojeg, inače, tvrdi da je bolji od Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

Podsećanja radi, Đoković je u Parizu osvojio drugu titulu na Rolan Garosu, ukupno 19. na grend slemovima u karijeri, čime je ućutkao mnogobrojne kritičare.

Muratoglu, inače bliski saradnik Novakovog protivnika u finalu Stefanosa Cicipasa, uvek je uzdizao uspehe srpskog tenisera, ali je pred početak Rolan Garosa imao zanimljivo viđenje situacije.

- Samo statistička potvrda onoga što odgovaram svake godine kada me pitaju o potencijalnom pobedniku Rolan Garosa, tvitovao je Muratoglu na objavu da Nadal u Parizu ima 98 posto pobeda.

Stefanos Cicipas
foto: Profimedia

Francuski stručnjak je zatim objasnio da ni 2021. godine neće biti promena – zbog čega se propisno obrukao, kada se pogleda tok turnira.

- Jedini neizvestan trenutak na Rolan Garosu je koga će Rafa pobediti u finalu -, dodao je Muratoglu aludirajući na to da Đoković nema šanse da osvoji turnir u Francuskoj.

Stefanos Cicipas, Novak Đoković
foto: Profimedia

Nakon što je Novak u polufinalu pobedio trinaestostrukog šampiona Nadala, Muratoglu je „promenio ploču“ objasnivši da je Srbin najveći teniser svih vremena.

- Đoković je najbolji od njih trojice (Nadala i Federera prim. aut). Ako su svi na svom vrhuncu, on će pobediti. Istorija je to pokazala. Za mene je on najjači, objasnio je stručnjak grčkog porekla i dodao:

- Igrati protiv Novaka je najveći mogući izazov, rekao je Muratoglu.

(Espreso/Sputnjik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.