NOVAKOVE PRVE REČI POSLE POBEDE NAD RAFOM GAĐAJU U DUŠU: Srbin je šmekerčina kakva se JEDNOM RAĐA!
Foto: Epa/ Yoan Valat

bilo je fantastično

NOVAKOVE PRVE REČI POSLE POBEDE NAD RAFOM GAĐAJU U DUŠU: Srbin je šmekerčina kakva se JEDNOM RAĐA!

Novak u nedelju igra finale Rolan Garosa, gde ćemu rival biti Stefanos Cicipas

Objavljeno: 01:16h

Novak Đoković se posle epskog meča na Rolan Garosu savladao Rafaela Nadala sa 3:1 u setovima i tako se plasirao u finale.

Nole je posle meča rekao da je ovo bio dosta specifičan meč za njega, i takođe se zahvalio publici na podršci za oba tenisera.

- Veoma specijalan meč za mene. Stvarno fenomenalna atmosfera, najbolji meč koji sam igrao na centralnom terenu na Rolan Garosu. Ovo je jedan od top tri meča koje sam odigrao i koji će se pamtiti celog života. I moje je zadovoljstvo da igram protiv Rafe jedan ovakav meč. I ovo je sigurno jedan od najvećih mečeva koje smo igrali u Parizu. I jedan od mečeva u sjajnoj atmosferi sa neverovatnom energijom sa tribina. Za navijače i jednog i drugog igrača... Sve je bilo fantastično - rekao je Nole.

Još je dodao da je prava privilegija da igra sa Nadalom na ovom meču.

- Jako je teško naćin reči da se opiše kako je posebno igrati sa Rafom ovde. Teško je objasniti i koliki je pritisak igrati sa Rafom ovde. A pritisak je privilegija. Gledam da unapredim svoj karakter, da se unapredim kao osoba, naravno i u tenisu... - dodao je Đoković.

Novak u nedelju igra finale Rolan Garosa, gde ćemu rival biti Stefanos Cicipas.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.