FAVORITKINJE NEMAJU MILOSTI: Serena i Sorana uništile svoje rivalke (VIDEO+FOTO)
Foto: EPA/ Christophe Petit Tesson

rolan garos

FAVORITKINJE NEMAJU MILOSTI: Serena i Sorana uništile svoje rivalke (VIDEO+FOTO)

U konkurenciji muškaraca Danil Medvedev nije imao većih problema protiv Rajlija Opelke

Objavljeno: 21:36h

Američka teniserka Serena Vilijams plasirala se u osminu finala Rolan Garosa u Parizu, pošto je pobedila sunarodnicu 50. teniserku sveta Danijel Kolins posle dva seta, 6:4, 6:4.

Osma teniserka sveta pobedila je posle sat i 25 minuta. Ona je četiri puta oduzela servis Kolins, koja je napravila dva brejka. Vilijams je uspela da nadoknadi zaostatak od 1:4 iz drugog seta i ostala je u igri za osvajanje 24. grend slem titule, čime bi izjednačila rekord Margaret Kort. Vilijams će u osmini finala igrati protiv Kazahstanke Elene Ribakine, koja je bila bolja od Ruskinje Elene Vesnine 6:1, 6:4.

Rumunka Sorana Kirstea plasirala se u osminu finala pobedom protiv Ruskinje Darije Kasatkine 6:3, 6:2. Ona će igrati protiv Tamare Zidanšek iz Slovenije, koja je pobedila Čehinju Katerinu Sinijakovu 0:6, 7:6, 6:2.

U konkurenciji muškaraca, ruski teniser Danil Medvedev plasirao se u osminu finala pošto je pobedio 35. tenisera sveta Amerikanca Rajlija Opelku posle tri seta, 6:4, 6:2, 6:4. Medvedev će u osmini finala igrati protiv Čileanca Kristijana Garina, koji je pobedio Amerikanca Markosa Girona 6:1, 5:7, 6:2, 6:2.

U osmini finala je i Španac Pablo Karenjo Busta, pobedom protiv Amerikanca Stiva Džonsona, 6:4, 6:4, 6:2.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.