ZAŠTO RAFAEL NADAL NEMA DECU? Otkriveno je, a i odnos sa suprugom mu NIJE SVAKIDAŠNJI
Foto: EPA Ettore Ferrari

zanimljivo

ZAŠTO RAFAEL NADAL NEMA DECU? Otkriveno je, a i odnos sa suprugom mu NIJE SVAKIDAŠNJI

Razlikuje se od ostalih vodeći tenisera sveta u odnosu sa ženom i porodicom

Objavljeno:

- Voleo bih da imam decu i porodičan sam tip. Međutim, stvarnost je drugačija. Voleo bih da san o deci ispunim kad mi to dopusti moja sportska karijera. Želim brinuti o njima, rekao je Nadal

Stisnuta šaka, pogled prema svom uglu, u kojem je i njegova životna partnerica. Nije često, ali kad jest, onda je to znak da Rafael Nadal igra najveće mečeve. Baš kakav je bio i kad je uzeo 13. naslov u Rolan Garosu. A ovaj četvrtak puni 35 godina.

- Osvojiti ovaj turnir znači mi sve. Ne, nisam razmišljao o tom 20. Gren Slemu, koliko ima i Rodžer, već samo o Rolan Garosu. Ovde sam prošao najvažnije trenutke u karijeri. Ni ništa ne bih uspeo bez svog tima - rekao je Rafa u listopadu prošle godine nakon pobjede nad Novakom Đokovićem 6-0, 6-2, 7-5.

A u tom timu veliku ulogu ima baš ona. Marija Fransiska Pereljo, Nadalova supruga koja je, iako je s njim od 2005. godine kada su započeli vezu koja je kulminirala brakom prošlog septembar, a svadbu su imali u dvorcu La Fortaleza na španjolskom otoku Majorca, gde se Nadal rodio.

U jednom od intervjua je ova 32-godišnjakinja, zapravo, retko ide s Rafom na turnire biti mu podrška.

- Njemu treba prostor kada se takmiči, a ideja da se ja motam oko njega po ceo dan već me zamara. On bi se samo brinuo za mene. Ako bih ga pratila stalno, možda bismo se prestali slagati - rekla je jednom.

Nadalova bolja polovina ipak je otvorila profil na Instagramu gje je danas prati nešto više od 17.000 ljudi. Španac retko deli njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama, ali nakon što se Ćiska odlučila na ovaj potez, na njenom profilu uglavnom su fotografije na kojima verno navija za Nadala ili pak one na kojima izmenjuju nežnosti.

Rafa joj je dao "ključeve" svoje humanitarne organizacije koju

Ćiska vodi paralelno s poslom u osiguranju. Međutim, u toj Rafinoj i Ćiskinoj paraleli i dalje nema dece. Nadal je, iako su mu 34, i dalje jedini iz "velike trojke" - ili nekadašnje četvorke u kojoj je stanovao i Endi Marej - koji se još nije odlučio na taj korak. Federer ima dva para blizanaca, Đoković sina i kćer, a Marej dva sina i kćer. I svima se, izuzev Mareja do operacije kuka, nije to osetilo na karijeri i uspesima. Štoaviše.

- Voleo bih imati decu, ja sam porodični tip i jako volim decu. Međutim, stvarnost je drugačija. Volio bih da san o deci ispunim kad mi to dopusti moja sportska karijera. Želim brinuti o njima. Nisam siguran da bi moja putovanja tokom godine bila dobra za njih - objasnio je Nadal zašto i dalje čeka.

- Mislio sam da ću u ovim godinama već biti u penzijii da ću zasnovati obitelj.

A u tome mu je koji "savet" dao i Marej.

- Uživaj u svojim večerima još dok nemaš djece.

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.