ĐOKOVIĆ DIPLOMATSKI IZBEGAO ODGOVOR: Novinari želeli da prokomentariše moguće duele protiv Federera i Nadala
Foto: EPA / Christophe Petit Tesson

korak po korak

ĐOKOVIĆ DIPLOMATSKI IZBEGAO ODGOVOR: Novinari želeli da prokomentariše moguće duele protiv Federera i Nadala

Đoković ne želi da razmišlja o potencijalnim rivalima, misli samo o Kuevasu

Objavljeno: 17:32h

Đoković je, bez većih problema eliminisao Tenisa Sandgrena u prvom kolu Rolan Garosa i zakazao duel sa Urugvajcem Pablom Kuevasom.

Prvi teniser sveta sumirao je utiske posle pobede nad Tenisom Sandgrenom, a novinari su iskoristili priliku da ga pitaju kako mu izgleda žreb, konkretno potencijalni dueli protiv Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

- Nikako mi ništa ne izgleda. Meni izgleda samo sutrašnji dan, oporavak, trening, rad na specifičnim detaljima koje mogu da unapredim, održavanje ritma koji je zadovoljavajući za mene. Sada sam usresređen samo na narednog rivala – Kuevasa, specijalistu za ovu vrstu podloge i vrlo nezgodan protivnik - rekao je Novak Đoković.

Najbolji teniser sveta ne želi da razmišlja o potencijalnim rivalima, već misli samo o narednom, a to je Pablo Kuevas.

- Sve turnire je osvojio na šljaci. Čvrst, fizički stabilan jak, igra sa dosta spina i varijacija. Moram da budem na svom vrhuncu, a tu sam, jako blizu svog nivoa. Ako budem ovako igrao verujem da ću da pobedim.

Osvrnuo se srpski teniser i na uslove koji su vladali tokom meča protiv Sandgrena, a koji oo njegovom mišljenju nisu bili baš idealni.

- Svetlo je bilo previše jako, to smo zajedno iskomentarisali Sandgren i ja. Pored su bili ljudi koji su pravili žurku i bili glasni, ali sve to nije ništa nešto veliko, samo detalji - završio je Novak Đoković.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.