NOVAKOV URLIK ZA POZDRAV BEOGRADSKOJ PUBLICI: Idemo po titulu na Rolan Garosu!
Foto: EPA/Ettore Ferrari

podigao samopouzdanje

NOVAKOV URLIK ZA POZDRAV BEOGRADSKOJ PUBLICI: Idemo po titulu na Rolan Garosu!

Đoković je istakao da nije želeo da propusti šansu da igra pred domaćom publikom

Objavljeno:

Zadovoljan je bio Novak Đoković što je ove sezone ipak uspeo da se domogne pehara na ATP Beogradu, pred domaćom publikom.

U govoru posle trijumfa nad Aleksom Molčanom, pohvalio je Slovaka, ali i organizaciju turnira kojom je rukovodio njegov mlađi brat Đorđe Đoković.

- Samo želim da ti čestitam. Ti si sjajna osoba, borac i ono što si pokazao je bilo impresivno. Nadam se da je ovo početak dobrih rezultata - poručio je Novak Molčanu, pa se malo našalio:

- Imao sam sreće što mi je Slovak (Marjan Vajda) trener iako nije ovde. Čuo sam se s njim, pa mi je dao taktiku pa sam se bolje spremio. Šalu na stranu, hvala vama što ste došli, što ste nam ulepšali dan, dali polet. Moram da priznam da sam mislima bio u Parizu, ali sam hteo da osvojim trofej. Igrao sam pre mesec dana ovde, nažalost izgubio sam u polufinalu. Iako ne igram pred Gren slemove, s obzirom da je postojala šansa da vas vidim na tribinama, odlučio sam da igram i nisam se pokajao - dodao je on.

Za kraj, Đoković je imao jasnu poruku:

- Idemo na titulu na Rolan Garosu! - glasno je uzviknuo najbolji teniser sveta a prisutna publika je to oduševljeno propratila.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.