NOVAK ĐOKOVIĆ ZADOVOLJAN IGROM I PUBLIKOM: "Dobio sam dodatni motiv i zaigrao možda i najbolji meč ove godine"!
Foto: Starsport©

atp beograd

NOVAK ĐOKOVIĆ ZADOVOLJAN IGROM I PUBLIKOM: "Dobio sam dodatni motiv i zaigrao možda i najbolji meč ove godine"!

Pokušavam da budem u sadašnjem trenutku i da zaista uživam u ovome što mi je dato

Objavljeno:

Srpski teniser je bio ubedljiv protiv Argentinca Federika Korije sa 2:0 u setovima 6:1, 6:0 i tako je uspeo da se plasira u polufinale Beograd opena.

Gde čeka boljeg iz duela Lajović-Martin.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je da je presudan faktor u današnjem meču protiv Federika Korije bila publika i istakao da je zbog toga možda odigrao i najbolji meč ove godine.

- Igrati kod kuće je retkost za mene i ovo su posebne prilike u kojima pokušavam da uživam što više mogu. Mislim da su presudan faktor bili ljudi koji su danas došli, publila, hvala vam puno - rekao je Đoković posle meča.

- Kada sam juče dobio vest da će biti publike, totalno se raspoloženje promenilo. Dobio sam dodatni motiv i zaigrao možda i najbolji meč ove godine - dodao je najbolji teniser sveta.

Novak Đoković
foto: Starsport©

Upitan koliko prisustvo navijača na tribinama može da utiče na njegove rezultate u nastavku sezone, Đoković je rekao da jedino želi da uživa u današnjem danu.

- Ne možemo da li će biti publike ili ne, u Parizu će biti oko 20 odsto kapaciteta stadiona.... na drugim turnirima manje ili bez publike. Neizvesno je, kao i sve što se dešava u poslednjih 15 meseci, ne znate šta će sutra da se dogodi - rekao je Đoković.

- Pokušavam da budem u sadašnjem trenutku i da zaista uživam u ovome što mi je dato. Zahvalan sam na ovom danu i nadam se ću vas sve videti sutra - zaključio je on.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.