NOLE JE ZA MANJE OD SAT VREMENA PROŠAO U POLUFINALE! Đoković je bio prejak za Koriju 6:1, 6:0
Foto: Starsport©

atp beograd

NOLE JE ZA MANJE OD SAT VREMENA PROŠAO U POLUFINALE! Đoković je bio prejak za Koriju 6:1, 6:0

Kompletan tok meča mogli ste pratiti putem portala Espreso

Objavljeno: 15:22h

Novak Đoković je prošao u polufinale Beograd opena pobedom nad Korijom 2:0 (6:1, 6:0).

Prvi reket sveta je kako je on rekao odigrao možda i najbolji meč ove sezone. Već od prvog gema, kada je i napravio prvi brejk je stavio do znanja šta čeka Koriju danas.

Novak Đoković
foto: Starsport©

Jedina mala mrlja na ovom meču je bila u petom gemu kada je Novak pretpeo brejk sve posle toga je izgledalo perfektno i dominantno.

Novaka su služili udarci, sve mu je polazilo za rukom, gledali smo raznovrsne poene nadmudravanje na mreži, iz kojeg je uglavnom kao pobednik izlazio Đoković.

Novak Đoković
foto: Starsport©

Na kraju je posle samo jednog izgubljenog seta i samo 55 minuta igre prošao u polufinale gde ga čeka pobednik meča Lajović-Martin.

II SET

6:0 - Pobeda Novaka Đokovića! Nikad lakše ove sezone Nole nije stigao do četvrtfinala. Lagani trening za prvog tenisera sveta, Novak je bio previše dominantan na terenu.

5:0 - Sva lepota tenisa je utakana u igru Novaka. Srbin pleše terenom, publika može da uživa.

4:0 - Peti gem zaredom osvaja Novak, još dva gema do pobede.

3:0 - Evo ga novi brejk! Ovo je sad već igra mačke i miša, Korija nema ovde šta da traži. Novak je do sada iskoristio svaku priliku za brejk koju je imao.

1 / 5 Foto: Starsport©

2:0 - Nastavlja se serija gemova za Novaka.

1:0 - Ma ovo je legano za Noleta, novi brejk! Na način kako je počeo prvi tako ide i drugi, još jedan gem za Novaka. Argentinac neće još dugo biti na terenu.

I SET

6:1 - Prvi set osvaja Novak Đoković! Bez većih problema je Novak stigao do prvog seta uz dobru igru, tačnije dovoljno dobru da bi prvi set rešio u svoju korist.

5:1 - Opet brejk pravi Novak! Onaj prošli gem je već zaboravljen, ponovo se vratio na stari mod igre. Servira broj jedan za prvi set.

4:1 - Mi kao da smo urekli Novaka jer u ovom gemu je izgubio svoj servis bez osvojenog poena.

1 / 4 Foto: Starsport©

4:0 - Novi brejk za Novaka! Jednostavno Novak je dominantan u dugim poenima, ono što je najbitnije je da funkcionišu svi udarci, ali deluje da Đoković dozita svoju igru.

3:0 - Ne pisano je pravilo da posle jednog dugog sledi kraći gem. Tako je bilo i sad, gde je Novak uspeo da na lagan način stigne do trećeg gema u meču.

Espreso
foto: Espreso

2:0 - Jedan dugi gem je pripao Novaku koji je napravio brejk. Videli smo sjajne poene u ovom gemu igrači su na raznovrsne načine osvajali svoje poene. Srećom Nole je na kraju izašao kao pobednik gema.

1:0 - Prvi gem na meču osvoijio je Đoković

Počeo je meč, servira Novak

Novak Đoković igra svoj meč četvrtfinala protiv Argentinca Federika Korije, koji je rođeni brat poznatijeg GIljerma Korije.

Srpski teniser je do ovoga meča stigao pobedom nad Nemcem Matsom Moiringom od 2:0 u setovima.

Korija je sa druge strane pobedio na ovom turniru na dva meča, prvo je bio bolji od Marka Topa sa 2:1 , a onda je u drugom kolu bio uspešniji od Pabla Kuevasa sa 2:0 u setovima.

Koriji je ovo prvo učešće na ovom turniru, i deluje da mu prijaju uslovi u Beogradu.

Novak se odlučio da se za Rolan Garos priprema na ovom turniru, što je velika razlika u odnosu na prethodne sezone

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.