TEŠKI DANI IZA CICIPASA: Nakon poraza od Novaka nisam mogao da spavam!
Foto: AP

Dobra lekcija

TEŠKI DANI IZA CICIPASA: Nakon poraza od Novaka nisam mogao da spavam!

Đoković se nakon poraza u finalu Rima okrenuo turniru u Beogradu, a potom sledi Rolan Garos na kome svetski broj jedan želi da bude maksimalno spreman i proba da dođe do 19. gren slem titule

Objavljeno:

Veoma zanimljiv duel priredili su nam Stefanos Cicipas i Novak Đoković u četvrtfinalu Rima, koji je dobio srpski as nakon velikih preokreta.

Nakon toga, umor je učinio svoje, pa je morao da položi oružje pred Rafaelom Nadalom u finalu.

Mladi Grk koji je bio nadomak pobede, prokomentarisao je taj meč.

- Bili su to teški dani za mene, nisam mogao da spavam. Bilo bi verovatno drugačije da smo nastavili meč u petak, ali nije bitno, ne mogu da promenim ništa - rekao je Cicipas.

Taj duel se dva puta prekidao, drugi put kod rezultata 2:1 u drugom setu za Grka uz prednost brejka. Ipak, kad su narednog dana izašli na teren Novak je bio bolji i zasluženo slavio.

- Uživam igrajući na šljaci. Ne osećam umor, moje telo je dobro. Iskoristiću ovu priliku da testiram sebe, vidim koliko daleko mogu da idem - zaključio je Cicipas.

Đoković se nakon poraza u finalu Rima okrenuo turniru u Beogradu, a potom sledi Rolan Garos na kome svetski broj jedan želi da bude maksimalno spreman i proba da dođe do 19. gren slem titule.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.