SEZONA NA ŠLJACI ULAZI U ZAVRŠNU FAZU: Đoković u Rimu razbio sumnje nevernika
Foto: EPA Sebastien Nogier

SAD JE ONAJ PRAVI

SEZONA NA ŠLJACI ULAZI U ZAVRŠNU FAZU: Đoković u Rimu razbio sumnje nevernika

Najboljeg tenisera sveta pre odlaska u Pariz očekuje turnir u Beogradu

Objavljeno:

Novak Đoković polako počinje da liči na onog igrača koji dominira svetskim tenisom nekoliko poslednjih godina.

Posle sjajnih partija u Rimu, srpski teniser sada razmišlja o najvišim dometima na Rolan Garosu, koji počinje za dve nedelje. Da je pronašao konačno svoju igru na najsporijoj podlozi potvrdio je i sam Đoković.

- Od subote se osećam onako kako želim na šljaci. Tražio sam sebe na prethodnih nekoliko turnira na šljaci, ali ovde sam razbio sumnju. Ukoliko nastavim tako da igram, mislim da mogu da idem do kraja u Parizu. Mentalno mi je mnogo važno to što sam preskočio tu prepreku u duelu sa Cicipasom. On je servirao za meč, imao je sve što je potrebno da završi taj duel, baš kao i Šapovalov protiv Rafe. Uspeli smo obojica da se izvučemo. Nadal mi je oduzeo pobedu, bio je bolji u važnim trenucima, ali bilo je neizvesno - optimista je Đoković povodom privođenja kraju sezone na šljaci.

Nadaju su ljubitelji tenisa potencijalnom novom okršaju između Đokovića i Nadala u srcu Bulonjske šume, a pre toga Novak će pokušati da osvoji još jednu titulu u svojoj bogatoj karijeri pošto je najavio da će igrati na turniru u Beogradu koji se održava sledeće nedelje.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.