FEDERER GOVORIO O SARADNJI SA NEMAČKIM TENISEROM: "Ne mešam se u takve odluke" (FOTO)
Foto: EPA Jose Jacome

SAMO OŠTRO

FEDERER GOVORIO O SARADNJI SA NEMAČKIM TENISEROM: "Ne mešam se u takve odluke" (FOTO)

Nemac je u januaru prekinuo saradnju sa menadžerskom agencijom koja delom pripada ledendarnom Rodžeru

Objavljeno: 14:06h

Sredinom januara Aleksander Zverev saopštio je da neće više sarađivati sa „TEAM8“ agencijom, koja je jednim delom u vlasništvu Rodžera Federera.

Švajcarski teniser nije želeo da komentariše ovu odluku nemačkog tenisera kao ni optužbe koje su stigle od strane njegove bivše devojke koja ga je optužila za nasilno ponašanje.

- Te odluke donosi Toni Godsik. Saša je dobar momak, srećan sam kada ostvaruje dobre rezultate… Ali se ne mešam u takve odluke - rekao je Rodžer i dodao:

- To je nešto što je u prošlosti. Važno je da Saša oko sebe ima tim sa kojim se oseća dobro. Kada je o optužbama reč, to je privatna stvar i ne želim da komentarišem.

Na pitanje da li bi trebalo da postoji pravilnik protiv nasilja u porodici, Federer je odgovorio:

- Možda je komplikovano to uraditi u tenisu. Uf, ne znam. To je nešto lično. Kada ste zaposleni u klubu ili imate ugovor sa ligom, onda je drugačije, jer vam oni obezbeđuju platu. Naravno da treba da postoji neki pravilnik, kao što postoje oni za ponašanje na terenu. Ali što se privatnog života tiče, ne znam… Za to postoji drugi set pravila, zakona. Ne želim da pričam o tome, ne želim da me uvlače u tu temu. Mislim da Saša želi da bude fokusiran na tenis i ko sam ja da posle toliko meseci komentarišem sve što se dogodilo. Razumem da vi želite da napravite priču. Ali razumite i vi mene, ne osećam se prijatno da pričam o tome - izjavio je Rodžer Federer koji se ove nedelje vraća na teren pošto će učestvovati na turniru u Ženevi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.