KAŽNJENA ZBOG DOPINGA, PA ZA TO OKRIVILA SVOG DEČKA! A njena odbrana je zasnovana na čudnim detaljima
Foto: EPA/Julien De Rosa

svašta

KAŽNJENA ZBOG DOPINGA, PA ZA TO OKRIVILA SVOG DEČKA! A njena odbrana je zasnovana na čudnim detaljima

Međutim, odlučio je da piše Komisiji koja se bavi ovim slučajem i tvrdi da je otac teniserke tražio od njega da prizna krivicu

Objavljeno:

Ukrajinska teniserka Dajana Jastremska trenutno prolazi kroz pravi pakao koji je nastao početkom godine zbog suspenzije!

Ova 21-godišnja teniserka dobila je kaznu zbog korišćenja nedozvoljenih supstanci, ondnosno zato što je bila pozitivna na mestrelonon, da bi i njena odbrana doživela debakl posle izjava bivšeg dečka.

O čemu se zapravo radi?

Jastremska je dala izjavu kojom je poručila da je za sve kriv seks koji je imala sa dečkom i zbog kog je dobila pozitivan nalaz, a koja je u međuvremenu opovrgnuta.

Dajana Jastremska
foto: EPA/Julien De Rosa

- U mojoj mokraći su pronađene vrlo niski nivoi mesterolona. S obzirom na nisku koncentraciju i negativan uzorak dve sedmice ranije, dobila sam naučne informacije da je pozitivan rezultat moguć kao rezultat neke vrste kontaminacije. Uz to, obaveštena sam da ovu supstancu muškarci koriste kao lek i ne preporučuje se ženama zbog štetnih učinaka - rekla je Jastremska pre nekoliko meseci.

Jastemska je svoju odbranu, dakle, bazirala na seksu sa bivšim partnerom koji je trebalo da potvrdi da je on uneo pomenutu supstancu u njemo telo.

Međutim, odlučio je da piše Komisiji koja se bavi ovim slučajem i tverdi da je otac teniserke tražio od njega da prizna krivicu. Odbio je, kao i zahtev da da praven kose za DNK analizu.

Ostaje da se vidi kako će se ovaj slučaj završiti, pogotovo što se Jastremska smatra za jednu od najperspektivnijih teniserki.

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.