NIKADA NEĆETE POGODITI ŠTA JE HTELA DA POSTANE ANA IVANOVIĆ! "Oduvek sam sanjala o tome"
Foto: EPA/Robert Ghement

ipak je tenis preovladao

NIKADA NEĆETE POGODITI ŠTA JE HTELA DA POSTANE ANA IVANOVIĆ! "Oduvek sam sanjala o tome"

Veoma me je privlačilo misteriozno u kombinaciji sa psihologijom

Objavljeno:

Nekadašnja šampionka Rolan Garosa pričala u podkastu Nemice Judit Vilijams

Nekadašnja srpska teniserka Ana Ivanović u podkastu nemačke preduzetnice Judit Vilijams govorila je o detinjstvu, svojim željama i proživljenom pod NATO bombama.

Osvajačica 15 VTA trofeja i nekadašnja prva teniserka sveta otkrila je i da je u detinjstvu maštala o veoma nesvakidašnjem zanimanju za devojčice u tom uzrastu.

– Oduvek sam sanjala da budem agent CIA. Veoma me je privlačilo misteriozno u kombinaciji sa psihologijom – rekla je Ana Ivanović.

– Bila sam svesna šta se događa. Prve nedelje smo svi sedeli kod kuće, nismo znali šta možemo da očekujemo. Kasnije smo se navikli, nastavila sam da treniram u praznom bazenu, koji je bio preuređen u teniski teren – ispričala je Ana i prisetila se jednog momenta kada se veoma uplašila:

– Posle jutarnjeg treninga roditelji su mene i brata odveli kod bake i deke. Čim smo stigli začuo se odjek… Ustanovili smo da je pogođena zgrada pored koje smo prošli nekoliko minuta ranije. Bila sam veoma uplašena.

Ana Ivanović
foto: EPA/Etienne Laurent

Istakla je Ana da je imala lepo detinjstvo, ali…

– Širom zemlje ste mogli da vidite mnogo tuge i siromaštva. Moji roditelji morali su da idu u Mađarsku po hranu. Mnogo više cenim stvari, jer znam odakle sam došla. Iznad svega, naučila sam da verujem u sebe, čak i kada su okolnosti otežavajuće - objasnila je gospođa Švajnštajger.

(Espreso/Kurir sport/www.judithwilliams.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.