OTKRIVENO ZAŠTO NOVAK NE PUTUJE U MADRID: "Bol u srcu" je glavni razlog!
Foto: EPA/Dave Hunt

Ima istine

OTKRIVENO ZAŠTO NOVAK NE PUTUJE U MADRID: "Bol u srcu" je glavni razlog!

Teniseri se u "novoj normalnosti" sa prisustvom korona virusa suočavaju sa okolnostima karantina tokom putovanja

Objavljeno:

Prvi teniser sveta Novak Đoković potvrdio je da neće učestvovati na Mastersu u Madridu, pa tako neće braniti titulu osvojenu 2019. godine.

Nole će izgubiti 500 poena od 1000 (samo polovinu, zbog novih ATP pravila koja su na snazi do avgusta). Na rang listi 10. maja on imati 11.463 poena.

Takva odluka prvog reketa sveta zaintrigirala je svetsku tenisku javnost.

Australijski novinar Sem Gudvin u tekstu za "Jahu", ističe da je "bol u srcu", odnosno tuga, glavni razlog Novakovog odustajanja.

Novak Đoković, Jelena Đoković, Stefan Đoković, Tara Đoković
foto: Printscreen/Instagram/djokernole

Teniseri se u "novoj normalnosti" sa prisustvom korona virusa suočavaju sa okolnostima karantina tokom putovanja, a Đoković je u brojnim javnim nastupima isticao da ga to veoma pogađa, pre svega zbog činjenice da je dugo odvojen od porodice.

- Đoković je odigao samo četiri turnira ove sezone, nakon što je rešio da napravi pauzu posle 18. grend slem titule, osvojene na Australijan openu u februaru. Posle osvajanja krune na Melburn parku, Đoković je upozorio na to da će možda igrati manje turnira u 2021. kako bi mogao da provede više vremena sa svojom mladom porodicom. Srbin konstantno priča kako to što je daleko od supruge Jelene i njihovo dvoje dece - predstavlja težak teret za njega - stoji u tekstu.

I zaista, Đoković je više puta isticao takav stav.

- U pojedinim trenucima to mi slama srce. Moraću da korigujem svoj raspored. Vreme koje ne provodim sa porodicom svakako utiče na mene, kao i činjenica da ne mogu da putuju sa mnom. To je veliki problem za mene - rekao je Đoković.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.