NINA ISPUSTILA POBEDU, KANAĐANKE PROŠLE U PLEJ-OF: Žao mi je, povukao me adrenalin...
Foto: EPA/Dave Hunt

šteta

NINA ISPUSTILA POBEDU, KANAĐANKE PROŠLE U PLEJ-OF: Žao mi je, povukao me adrenalin...

Žao mi je jer mislim da smo sva tri meča mogle da dobijemo, bile smo jako blizu, ali šta je tu je - rekla je Stojanović

Objavljeno:

Ženska teniska reprezentacija Srbije nije uspela danas da se plasira u plej-of za plasman u Svetsku grupu Bili Džin King kupa, pošto je poražena od selekcije Kanade u Kraljevu sa 3:0.

Odlučujući bod Kanadi donela je Lejla Fernandez koja je posle velike borbe i gotovo tri sata igre pobedila Ninu Stojanović sa 3:6, 6:3, 6:4.

Stojanović je dobila prvi set i imala je prednost od 3:1 u drugom, ali je 18-godišnja Kanadjanka preokrenula rezultat.

- Malo mi pao fokus. Želela sam nešto više da napravim, ali mislim da nije bilo potrebe, moja igra do tada je bila sasvim dovoljna. Povuče vas adrenalin, želite da napravite nešto neverovatno, ali je i ovo bilo dovoljno - rekla je posle meča Stojanović za Radio-televiziju Srbije.

Nina Stojanović
foto: EPA/Dave Hunt

Fernandez je u trećem setu povela sa 5:3, servirala je za meč, ali je srpska teniserka napravila brejk nakon čega je usledio uzbudljiv deseti gem koji je na kraju rešio meč.

Stojanović je u tom gemu spasila čak pet meč lopti, ali nije mogla i šestu. Srpsku teniserku je, kako je rekla, poremetila i pauza pred petu meč loptu zbog kvara na jednom od reflektora u hali

- U trećem setu sam se vratila, bila sam fokusirana... Mislim da su sitnice odlučile. Protivnica je igrala jako dobro, nijedan poen nisam dobila kao poklon, ali to je normalno na ovom nivou. Malo me je poremetio i ovaj prekid sa svetlom... - rekla je Stojanović.

Prva dva boda Kanadi juče su donele Fernandez i Rebeka Marino koje su pobedile Olgu Danilović, odnosno Ninu Stojanović.

- Žao mi je jer mislim da smo sva tri meča mogle da dobijemo, bile smo jako blizu, ali šta je tu je - rekla je Nina Stojanović.

Kanada se plasirala u plej-of za Svetsku grupu Bili Džin King kupa, dok Srbija ostaje u prvoj evro-afričkoj zoni.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.