SVE JE SPREMNO ZA PETI SERBIA OPEN: Novaku prete vrhunski serveri, svih osam nosilaca je iz TOP 50 ATP-a!
Foto: EPA/Paul Buck

svetski tenis u beogradu

SVE JE SPREMNO ZA PETI SERBIA OPEN: Novaku prete vrhunski serveri, svih osam nosilaca je iz TOP 50 ATP-a!

Lajović, Krajinović i Kecmanović su svrstani u nosioce posle otkazivanja Tima i Monfisa

Objavljeno:

Poznat je spisak svih učesnika petog "Serbia open"-a, kao i kojih osam tenisera će biti nosioci na terenima teniskog centra "Novak" 19-25. aprila.

Turnir u Beogradu iz kategorije ATP 250 se vratio u kalendar po prvi put od 2012. kada je slavio Andreas Sepi. Dve titule je osvojio Novak Đoković, a između njegovih trijumfa šampion je postao Sem Kveri.

Novak Đoković
foto: EPA Sebastien Nogier

Pored Đokovića koji je prirodno priv nosilac, na turniru je trebalo da učestvuje dosta imena iz samog svetskog vrha, ali su mnogi otkazivali kako se takmičenje pridržavalo.

Redom su se povlačili: Borna Ćirić, Sten Vavrinka, Jirži Veseli, Jošihito Nošioka, Dominik Tim, Gael Monfis, Fernando Verdasko i danas Luka Puj.

Njih će zameniti: Federiko Delbonis, Ričardas Berankis, Marko Ćekinato, Kvon Sun-vu, Huan Ignasio Londero, Federiko Korija i Aleksej Popirin.

Mateo Beretini
foto: EPA/Kiko Huesca

A uz Novaka, osam nosioca će redom činiti: Mateo Beretini, Aslan Karacjev, Dušan Lajović, Filip Krajinović, Marton Fučovič, Džon Milmen i Miomir Kecmanović.

I pored brojnih otkaza, činjenica da su svi nosioci iz prvih 50 na ATP rang listi, dovoljno govori da je pred nama vrlo jak turnir i odličan tenis.

Podsetimo, u maju će biti održan i prvi WTA turnir "Serbia open"-a.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.