HAJDE DA NE PRIČAMO O NJEMU - DOBAR JE TENISER, ALI NEMA MANIRE! Novakov "dželat" odgovorio Italijanu
Foto: EPA/Ali Haider

NE DAJU MU DA UŽIVA U TRIJUMFU KARIJERE

HAJDE DA NE PRIČAMO O NJEMU - DOBAR JE TENISER, ALI NEMA MANIRE! Novakov "dželat" odgovorio Italijanu

Da, mogao bi da nauči da se pristojnije ponaša - zaključio je Evans

Objavljeno:

Danijel Evans igra impresivno na šljaci ove sezone, a najbolji dokaz za to koliko je unapredio svoju igru je šokantni trijumf nad Novakom Đokovićem.

Ipak, jedan manje poznati teniser je skrenuo pažnju na Britanca iz sasvim drugog razloga. Mladi Italijan Lorenco Muzeti je savladao Evansa sa 2:1 na šljaci ATP turnira Kaljari (10:8 u taj-brejku trećeg seta), ali je imao i žestoku raspravu sa njim.

- Imate igrače koji su iskusni i koji vas poštuju na terenu. Drugi, poput Evansa, oni pokušavaju da iskoriste moju mladost da bi me pobedili. To je sve novo iskustvo za mene. Evans me nije poštovao, ne želim da me tretiraju kao klinca dok igram - rekao je Muzeti.

Lorenco Muzeti
foto: EPA/Rhona Wise

Posle pobede nad Đokovićem Evans je rešio da odgovori na prozivku 19-godišnjeg Italijana.

- Kako je pričao o meni, to je sramno. Hajde da na mojoj konferenciji ne pričamo o Muzetiju. Prošle nedelje je na jednom obraćanju medijima na italijanskom pričao nešto što ukazuje na nedostatak poštovanja. Ako se izvini, odgovoriću mu. Dobar je teniser, ali nema manire. Igrao je dobro prošle nedelje, ja nisam bio dovoljno dobar, nisam iskoristio meč lopte. To je tenis. Da, mogao bi da nauči da se pristojnije ponaša - zaključio je Evans.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.