MALO KASNI, ALI DOBRO: Nadal čestitao Đokoviću i najavio uzbudljive okršaje na šljaci!
Foto: EPA/Dean Lewins

lepo

MALO KASNI, ALI DOBRO: Nadal čestitao Đokoviću i najavio uzbudljive okršaje na šljaci!

Najvažnije mi je da budem zdrav u narednih mesec i po dana - kaže Rafa

Objavljeno: 16:28h

Španski teniser Rafael Nadal je spreman za Masters turnir u Monte Karlu gde će učestvovati i to će mu biti pri turnir posle Austrlijan opena.

On je bio dobro raspoložen na konferenciji za medije, gde je odgovarao na brojna pitanja, a prvo je bilo odsustva sa turnira pre Monte Karla:

- Pauza je bila neočekivano duga, ali se sada dobro osećam! - napominje Nadal.

- Najvažnije mi je da budem zdrav u narednih mesec i po dana i na osnovu toga ću moći da pravim planove za preostali deo sezone.

Rafael Nadal
foto: EPA/Dean Lewins

Ovaj period sezone Nadal najviše voli jer na njemu pravi najbolje rezultate i gde osvaja najviše titula:

- Uzbuđen sam što je počeo deo sezone na šljaci, koji je svakako omiljen za mene. Po broju turnira takmičarska pauza posle Australijan opena nije bila predugačka jer sam zapravo propustio samo dva turnira sa spiska planiranih. Drago mi je da ču igrati na turnirima kojie dobro poznajem i imam priliku da se takmičim u mestima koja su toliko važna za istoriju tenisa.

Za kraj Rafa je čestitao Novaku na obaranju rekorda po broju nedelja provedenih na mestu broj jedan i dotakao se njegove forme:

Rafael Nadal, Novak Đoković
foto: EPA/David Crosling

- Novak je ostvario još jedan monumentalni uspeh u istoriji tenisa obaranjem rekorda po broju nedelja na vrhu i ovom prilikom mu čestitam na tome. Pauza je bila duga za obojicu, ali sam siguran da je on imao dovoljno vremena i prilika da se dobro pripremi za nastup na šljaci, tako da očekujem da će biti spreman za sve izazove - zaključio je Nadal.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.