NOLE NIJE SAMO PRVI NA ATP LISTI: Đoković prednjači i po još jednom parametru!
Foto: Profimedia

kolika cifra

NOLE NIJE SAMO PRVI NA ATP LISTI: Đoković prednjači i po još jednom parametru!

Što se srpskih tenisera tiče, nije da se samo Đoković može pohvaliti lepim stanjem na bankovnom računu. Jer još osmoro srpskih tenisera imaju šestocifrene sume

Objavljeno: 14:44h

Svi mi znamo da je Novak Đoković najbolji na terenu, što se tiče tenisa. Ali smo sad dobili potvrdu da je i u još jednom parametru najuspešniji.

Konkretno tiče se novca, odnosno cifre koliko je ko inkasirao od nagrada na teniskim turnirima i tu je Srbin daleko ispred svih. Većina tu cifru može samo da sanja.

Što se srpskih tenisera tiče, nije da se samo Đoković može pohvaliti lepim stanjem na bankovnom računu. Jer još osmoro srpskih tenisera imaju šestocifrene sume.

Novak Đoković
foto: Profimedia

Viktor Trociki je za 15 godina karijere stigao do 9,18 miliona dolara, Dušan Lajović 6,27, a Filip Krajinović 4.03 miliona dolara. Mladi Miomir Kecmanović na saldu od teniskih turnira već ima 2,09 miliona dolara, Laslo Đere je nešto ispred sa 2,48, a listu zatvaraju Janko Tipsarević sa 8,61 i Nenad Zimonjić sa 8,43 miliona dolara.

Što se tiče dama tu je naravno primarna Serena Vilijams sa 92,54 miliona dolara, iza nje je odma i njena sestra Venus koja ima 41, 74, tek onda sledi Marija Šarapova sa 38,7. Od načih teniserki tu su očekivano samo dve, Jelena Janković koja je zaradila 19 miliona, dok je Ana Ivanović inkasirala 11 miliona dolara.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.