SRĐAN ĐOKOVIĆ SE PRISETIO KAKO JE HRVATU PSOVAO MAJKU: Krivo mi je što je to u prvom planu, a ne rezultati Novaka!
Foto: Youtube / Printscreen

Bilo je to davno

SRĐAN ĐOKOVIĆ SE PRISETIO KAKO JE HRVATU PSOVAO MAJKU: Krivo mi je što je to u prvom planu, a ne rezultati Novaka!

Novak je sada već davne 2004. godine nastupao na jednom Fjučersu u Zagrebu i uslovi za igru nisu bili baš najsjajniji

Objavljeno: 07:27h

Srđan Đoković, otac najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, prokomentarisao je jednu zanimljivu kolumnu hrvatskog novinara Vjekoslava Pauna.

Novinar uglednog "Jutarnjeg lista" nedavno je napisao anegdotu o svom prvom susretu sa Srđanom i Novakom i njegov tekst izazvao je veliku pažnju javnosti u regionu.

Novak je sada već davne 2004. godine nastupao na jednom Fjučersu u Zagrebu i uslovi za igru nisu bili baš najsjajniji.

Srđan Đoković
foto: Printscreen/Youtube/NOVA S

Mladi srpski teniser je i pored svih poteškoća napravio sjajan rezultat u predstonici Hrvatske, pa je ponosni tata Srđan u jednom momentu pozvao novinare iz Srbije, a pomenuti Paun je sticajem okolnosti čuo ovaj razgovor.

- Moj sin je upravo izborio polufinale na Fjučersu u Hrvatskoj! - jedna od prvih rečenica je koje je uzbuđeni tata Đoković izreferisao nekom novinaru u Srbiji.

- Šta? Mamu vam j*bem, da vam j*bem! Svi ćete me zvati jednog dana kada Nole bude prvi teniser sveta - odbrusio mu je tada i prekinuo vezu.

Novak Đoković, Marko Đoković, Srđan Đoković, Dijana Đoković, Jelena Đoković, Đorđe Đoković
foto: Starsport©

Sedamnaest godina kasnije Paun je uradio intervju sa Srđanom Đokovićem u kom je otac srpskog tenisera prokomentarisao događaj iz Zagreba.

- Pročitao sam taj tekst i sećam se tog turnira u Zagrebu 2004. godine? Da, pa bilo je prehladno, toga se jasno sećam! Vi ste bili tamo, pa tamo je bilo hladno strašno! A Novak je imao 16, 17 godina. On se živ smrzao. On je bio mlad, mali i neotporan. Ja sam tamo od supervizora samo tražio da tamo budu normalni optimalni uslovi. Bilo je užasno hladno! Ono što mi je zasmetalo u osvrtu na to razdoblje, što nisu Novak i njegovi rezultati istaknuti u prvi plan, već što sam ja nekog opsovao, a to su onda preneli novinari, i vaši i naši i ispalo je ružno - rekao je Srđan.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.