NISU MOGLI BEZ SKANDALA! ATP u snimku o Novakovom rekordu objavio njegove i Jelenine golišave slike iz kreveta!
Foto: Printscreen/atptour.com

zar je moguće?!

NISU MOGLI BEZ SKANDALA! ATP u snimku o Novakovom rekordu objavio njegove i Jelenine golišave slike iz kreveta!

Sigurno su mogli za jedan ovako ozbiljan takoreći kratki film da izdvoje neke prikladnije segmente iz života srpskog tenisera i njegove supruge

Objavljeno: 13:26h

Osim što je ovog ponedeljka Dan žena, možemo dodati i da je ovo dan Novaka Đokovića koji je od sada zvanično igrač sa najviše nedelja provedenih na prvom mestu ATP liste.

Srpski teniser je ušao u svoju 311. nedelju na čelu teniskog karavana i tako prestigao dosadašnjeg rekordera Rodžera Federera.

Zato je u centru pažnje kompletne teniske javnosti, a povodom toga je i na sajtu ATP-a izašao opširan tekst o njegovom životu i karijeri, kako i dolikuje u čast jednog od najboljih, ako ne i najboljeg svih vremena.

Međutim, uprkos sjajnom tekstu, autori su napravili i adekvatan video u kome su prikazali neke od najvažnijih i najvećih momenata Đokovićeve karijere kao što je osvajanje prvog Gren slema, ima tu i izjava legendi tenisa poput Borga, Samprasa i Mekinroa, pa zatim njegovog trenera Marjana Vajde, članova porodice...

Ali su sve to upropastili jednim bespotrebnim gafom koji je razočarao, ali i naljutio mnoge njegove fanove.

Naime, u trenutku pred deo u kome o njemu govori njegova supruga Jelena, autori su ubacili i scene koje baš i nisu prikladne i adekvatne ni za ovakvu priliku, ali ni za zvanični sajt Asocijacije teniskih profesionalaca.

Novak Đoković, Jelena Đoković
foto: Printscreen/atptour.com

Reč je o scenama iz kreveta u kojima su Novak i Jelena prilično golišavi a koje su svojevremeno snimili za reklamni film u sklopu podsećanja na to kako su se upoznali.

Novak Đoković, Jelena Đoković
foto: Printscreen/atptour.com

Tako da baš upada u oči to da od toliko hiljada sigurno dostupnih fotografija bračnog para Đoković koje su mogli da iskoriste za ovaj segment i koje su daleko prikladnije oni su se odlučili baš za ove?!

Nakon tih scena je prikazana Jelenina izjava:

- Stvarno sam ponosna! Bio je to oduvek njegov san, da bude toliko uspešan i mnogo mi je drago zbog njega, što je uspeo da ostvari svoj san - istakla je Jelena Đoković.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.