U NAREDNIH GODINU DANA ĆE BITI NAJBOLJI PO SVIM PARAMETRIMA: Uveren je otac Novaka Đokovića!
Foto: Beta/Branislav Božić

on je poslat od boga

U NAREDNIH GODINU DANA ĆE BITI NAJBOLJI PO SVIM PARAMETRIMA: Uveren je otac Novaka Đokovića!

Što je stariji sve više liči na mene, gde će kruška, nego ispod kruške

Objavljeno: 13:22h

Novakov otac, Srđan Đoković je gostujući u jutarnjem programu na televiziji Hepi, rekao dosta zanimljivih stvari.

Na početku je prokomentarisao novu titulu Novaka Đokovića na Australijan openu:

- Ovo je dokaz da ništa nije nemoguće, ispričao sam više puta tu priču, ali ću je ponoviti, jer smo odgajali Novaka u najtežem periodu u Srbiji, kada je bilo bombardovanje, živeli smo njegov život 15 godina i na kraju se isplatilo, jer je on radan vredan, predstavnik svog naroda u svetu, patriota i najbolji sportista ubedljivo na svetu, ne teniser, već sportista, jer je 4 puta proglašavan u poslednjih deset godina za najboljeg sportistu. Dolazi iz Srbije, namučene bombarodvanjem i sankcijama...

Srđan Đoković
foto: Printscreen/Youtube/NOVA S

Upitan je i kako se to promenilo, da Novak, koji je ranije bio poslovičan u govorima, sada se šali sa protivnicima, kaže im da čekaju nekoliko godina na pehar.

- Što je stariji sve više liči na mene, gde će kruška, nego ispod kruške? Ti mladi teniseri koji dolaze su fantastični, na čelu sa Medvedevom, Rubljovim, Cicipasom, Zverevom... većina njih je iz nama prijateljske Rusije, nije više samo taj zapadni svet, već i istočni pravoslavni svet... i Kinezi su počeli masovno da igraju, širi se taj prelepi sport, i zapadnjaci moraju da shvate da i mi znamo nešto u životu, naročito da znamo da udaramo tu lopticu, a pre svega da pre udaranja razmislimo gde možemo da pošaljemo tu lopticu. Mislili su da se to nikad neće promeniti, ali na njihovu žalost jeste sa Novakom, a evo sada i čitava najezda velikih sjajnih mladih ruskih tenisera.

Novak teško podnosi nepravdu i napade na njega

- Teško podnosi, naravno. Pa kako kad sve radi suprotno i ne daje povoda nikome da se tako ponaša prema njemu, ali to je jednostavno tako, tako se ponašaju i prema nama kao zemlji, tako i prema njemu kao pojedincu. Evo i sada ova užasna priča, o ovom filmu Gage Antonijevića (Dara iz Jasenovca, prim. aut.) pokazuje kako mi imamo strašno problema sa svim i svačim, i svako od tih ljudi oko nas ima neki problem sa nama. Zašto je to tako, ne znam, verovatno zato što nikoga nismo napadali i samo smo se branili.

Podsetio se i ponude da Novak postane Englez pre petnaestak godina

- Oni su hteli da spoje Novaka i Mareja, ali u razgovoru sa našom decom, apsolutno niko nije bio za to da odemo iz Srbije i promenimo naše državljanostvo. Mi smo Srbi, pravoslavci, verujemo u našeg Boga, svetog Vasilija Ostroškog i sve ono što on predstavlja.

Srđan Đoković, Dijana Đoković
foto: Profimedia

Srđan očekuje uskoro rušenje večnog Grend slem rekorda, najkasnije za godinu i po dana.

- U narednih godinu, godinu i po dana, biće najbolji u svim statističkim parametrima. I kada ode u penziju vrlo brzo, šta god da bude radio, čime god da se bude bavio, biće isto toliko uspešan kao i u tenisu. On je srpsko zlato koje će se tek brusiti.

- On je poslat od Boga ljudi, u najgore vreme po srpski narod i Srbiju, jer je pokazao da smo mi normalan narod, da nismo ubice i divljaci, ne smem ni da kažem ono što sve znam, od koga su svih potekli i gde je sve Srbija bila i izlazila, jer to bože moj, moraš da ćutiš da ne bi izazvao bes tamo nekih stručnjaka koji prekrajanjem istorije sebi daju za pravo da se ponašaju tako kako se ponašaju prema Srbiji.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.