ĐOKOVIĆ ZNA KAKO JE SERENI: Novak poslao reči utehe Amerikanki!
Foto: EPA/Scott Barbour

saosećanje velikana

ĐOKOVIĆ ZNA KAKO JE SERENI: Novak poslao reči utehe Amerikanki!

Kada pogledamo širu sliku, ko i šta je Serena Vilijams van terena – videćemo da je ona jedna od najvećih ikada. Ne samo teniserki, već generalno sportista - rekao je Novak Đoković

Objavljeno:

Novak Đoković se još jednom plasirao u finale Australijan opena, ali i nastavio pohod ka rekordu u osvojenim Gren slemovima koji trenutno dele Rodžer Federer i Rafael Nadal (po 20 titula).

Serena Vilijams je pak zaustavljena od Naomi Osake i nije to dobro podnela već se rasplakala na konferenciji za novinare. Amerikanka ima 23 najveće titule, a već četiri godine bezuspešno pokušava da osvoji još jednu i izjednači rekord Margaret Kort (24).

Novak je imao reči utehe za koleginicu.

- Kada jurite velike stvari itekako ste povezani sa istorijom sporta i to je ogroman pritisak. Nije uopšte važno koliko iskustva imate u svemu ovome, svakako to osetite na vašim ramenima. Saosećam sa Serenom i znam kroz šta prolazi. Ona je veliki šampion koji je uticao na brojne ljude i to šta je postigla u karijeri je nešto neverovatno. Siguran sam da je sada razočarana, čuo sam da je posle poraza bila emotivna na konferenciji za medije i uvek ćete biti ljuti i emotivni kada izgubite. Uvek. Kada pogledamo širu sliku, ko i šta je Serena Vilijams van terena – videćemo da je ona jedna od najvećih ikada. Ne samo teniserki, već generalno sportista - rekao je Novak Đoković.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.