ZVEREV JEDVA ČEKA OKRŠAJ SA NOVAKOM: Njega je baš teško dobiti u Melburnu, ali verujem u sebe!
Foto: EPA/Scott Barbour

Očekuje nas spektakl

ZVEREV JEDVA ČEKA OKRŠAJ SA NOVAKOM: Njega je baš teško dobiti u Melburnu, ali verujem u sebe!

Imao sam dve velike pobede protiv Novaka u svojoj dosadašnjoj karijeri

Objavljeno:

Novak Đoković je relativno lako, i pored povrede prošao u četvrtfinale prvog Gren slema u sezoni, pošto je u četiri seta savladao Miloša Raonića.

Njegov naredni rival biće Nemac ruskog porekla Aleksandar Zverev, koji je bio bolji od srpskog tenisera Dušana Lajovića.

"Zadovoljan sam rezultatom, nalazim se u četvrtfinalu Gren slem turnira, sigurno je da mi ide dobro. Tek me čekaju najteži rivali, pa mogu reći da se radujem izazovima. Protiv Novaka morate da igrate svoj najbolji tenis naročito ovde u Melburnu. Ovo je njegov omiljeni turnir i da bih imao šansu protiv njega, moram da igram izuzetno dobro. Moram da budem agresivan, da ja budem taj koji dominira. Mislim da je jedan od najvećih izazova u svetu sporta uopšte igrati protiv Novaka u poznim fazama Gren slem turnira - rekao je Zverev posle meča.

Novak Đoković, Nenad Zimonjić, Aleksandar Zverev, Dominik Tim
foto: Starsport©

Podsetio je da iza sebe ima dve velike pobede nad Đokovićem.

- Imao sam dve velike pobede protiv Novaka u svojoj dosadašnjoj karijeri bili su to meč u Londonu na završenom Mastersu i finale Rima, ali bilo je jako teško. Igrali smo u Londonu i na ATP kupu prethodnih meseci i to su bili veoma neizvesni dueli. Mislim da to nešto govori. Ipak, svestan sam koliko je teško igrati protiv Đokovića.

Zverev u Melburnu "brani" rezultat iz prošle godine gde je eliminisan u polufinalu, dok je Đoković u poslednja dva navrata podigao trofej naAustralijan openu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.