FRIC NE VERUJE NOVAKOVOJ POVREDI: U petom setu je stvarno bio dobar!
Foto: EPA/Dean Lewins

SRAMNO

FRIC NE VERUJE NOVAKOVOJ POVREDI: U petom setu je stvarno bio dobar!

Meč je obeležila povreda Novaka Đokovića u trećem setu kome je kako on kaže pukao mišić i da ne zna u ovom trenutku da li će moći da igra protiv Raonića u sledećem kolu

Objavljeno:

Tejlor Fric se obratio medijima nakon poraza od Novaka Đokovića u trećem kolu Australijan opena.

Amerikanac je uspeo da se vrati u meč, od 0:2 do 2:2 u setovima i dođe u situaciju da slavi protiv prvog tenisera sveta.

Meč je obeležila povreda Novaka Đokovića u trećem setu kome je kako on kaže pukao mišić i da ne zna u ovom trenutku da li će moći da igra protiv Raonića u sledećem kolu.

Fric smatra da Srbin nije osećao probreleme u povrede u petom setu:

U petom setu je delovao dobro... Moram da mu čestitam na petom setu, stvarno je bio dobar. Ni blizu kao u trećem i četvrtom. Servirao je neverovatno, nije promašivao. Da je bio stvarno povređen, ne bi nastavio da igra - rekao je Fric na konferenciji za medije i dodao:

Delovalo je da ima problema u trećem i četvrtom, a ništa u petom setu. Možda se izborio sa tim. Srećan sam zbog njega što se tako dobro oporavio.

Novak Đoković
foto: EPA/Dean Lewins

Fric je ponovio da Đoković nije imao problema u petom setu i da ne zna da li će Đoković igrati protiv Raonića.

- Videćemo šta će biti, videćemo hoće li igrati, očigledno je bilo u trećem i četvrtom, ali se dobro kretao u petom setu... Ne znam šta da kažem, videćemo da li će igrati - ako bude igrao kao peti, može sve da pobedi - jasan je Amerikanac.

Jasno je da je Đoković tpreo velike bolove, ali uprkos tome nije želeo da preda. Odigrao je meč do kraja i na kraju slavio.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.