KIRJOS URLAO NA NAŠU MARIJANU, MORALA DA SILAZI NA TEREN: Pravio scene i na kraju pobedio u maratonskih 5 setova!
Foto: EPA/Dave Hunt

svega je bilo

KIRJOS URLAO NA NAŠU MARIJANU, MORALA DA SILAZI NA TEREN: Pravio scene i na kraju pobedio u maratonskih 5 setova!

Ovog puta se lepa Srpkinja koja je bila sudija u stolici našla na udaru kontroverznog Australijanca

Objavljeno: 13:38h

Nik Kirjos, kontroverzni australijski teniser, uspeo je u maratonu od pet setova da stigne do pobede nad Uga Umbera 5:7, 6:4, 3:6, 7:6, 6:4 u 2. kolu Australijan opena.

A kao i obično kada je bezobrazni teniser na terenu, onda to ume da se pretvori u za neke šou, a za neke cirkus.

Tako je bilo i na ovom susretu u kome je Kirjos najčešće u klinču bio sa našom Marijanom Veljović, koja je bila glavni sudija u stolici.

Marijana Veljović
foto: EPA/Dave Hunt

Moguće da ima i neki problem sa Srbima s obzirom da je konstantna meta njegovih napada Novak Đoković, međutim, sada se ustremio i na atraktivnu Kragujevčanku koja važi za jednog od najboljih teniskih sudija na svetu.

Već smo pisali o tome kako je tokom prva dva seta na ovom meču Kirjos divljao i žalio se na sistem na mreži koji detektuje da li je bio nec, pa je ulazio u raspravu sa Veljovićevom.

Oko istog tog problema ponovo je pokušao da uđe u sukob s njom i nedolično se ponašao i u petom setu nakon što je u četvrtom preživeo dve meč lopte i uspeo da izbori odlučujući peti set.

Ponovo je mrežica signalizirala kontakt sa lopticom prilikom njegovog servisa i ponovo je počeo da drami, pa čak i da urla na Srpkinju koja je zadržala hladnokrvnost i potom mirno sišla da proveri o čemu se radi i na šta se toliko žali Australijanac.

Nik Kirjos, Marijana Veljović
foto: Profimedia

- Ovo je sr**e, pogledaj rezultat, ovo je tačno ono o čemu pričam. Kažeš mi da razumeš... pogledaj rezultat čoveče, ovo uništava igru. Ovo je je**nih 30 oba u petom setu - urlao je Kirjos na Marijanu dok je ona nameštala uređaj.

Međutim, ona je sve to mirno i staloženo izdržala i potom poručila Kirjosu da se vrati i nastavi da igra, posle čega se on smirio i čak na kraju i pobedio.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.